Maffia Stadsspel met begeleiding op afstand (eigen locatie)

Blijken jullie Maffia DNA te hebben?

Lukt het jullie om de macht over te nemen als grootste en gevaarlijkste familie van de stad? Speel Maffia Stadsspel en wordt de nieuwe Don!

 

Wat staat je te wachten tijdens Maffia Stadsspel!
Onze begeleider neemt telefonisch contact met jullie op tijdens de aanvang het spel. Er volgt een uitgebreide briefing over het Maffia Stadsspel en dan zijn jullie klaar om te beginnen. Tijdens dit super spannende stadsspel moet je als team de machtigste familie van de stad worden. Je komt op chantage- en overvallocaties in het stadscentrum en door het afpersen en omkopen van de juiste personen bouw je gedurende het spel een steeds groter wordende kapitaal op. Daarnaast ontstaat de mogelijkheid om jullie handel in drugs steeds verder uit te bereiden. 

Je gaat als team op pad gewapend met je mobiel met daarop de TB Events app. Op de plattegrond op het scherm staan meerdere chantage- en overvallocaties. Wanneer je op een locatie aankomt krijg je direct een foto opdracht of kennisvraag door. Voer dit goed uit, bouw je kapitaal langzaam op en stap in de voetsporen van een echte Don. Welk team zal als eerste de stad overnemen en zijn scepter overnemen? Snelheid en tactisch inzicht zijn bij het Maffia Stadsspel van levensbelang.

Aan het einde keert iedereen terug op het begin punt. Om de spanning niet langer op te houden zullen we telefonisch het winnende team bekend maken!

Meer lezen

Maffia Stadsspel met begeleiding op afstand (eigen locatie)


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Delen
Ook dit uitje doen