Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10
Jasmijn

Leuk spel om te spelen met een grotere groep. Spannend en je wordt steeds fanatieker om de raadsels op te lossen!

Deventer
Moorddiner
17 november 2019
10
Yorick & Tim

Het was zeer plezant! Het moordspel is zeker een aanrader. Dankzij de 7 rondes was het een aangenaam spel waardoor je in tussentijd genoeg ruimte had om de raadsels op te lossen.

Dendermonde
Moordlunch
17 november 2019
10
j j.

Heel mooi verhaal van Ozan, leuk de sfeer geproefd en opgebouwd. Het spel zelf was natuurlijk ook geweldig! Echt genoten!

Den Haag
Moorddiner
16 november 2019
10
Dmitry the Russian Tank

Ozan hele goede begeleider en moord diner leuk spel. Ozan doet heel leuk en heeft ook nog grote biceps! Moeilijk spel, maar houd je hele avond bezig. Jammer dat ozan niet is om te kopen. One love TB!

Scheveningen
Moorddiner
16 november 2019
10
Freek van Os

Fantastisch genoten en gelachen. Onze presentatrice Lieke heeft het erg leuk gedaan! Spellen waren leuk. Pennen tikken kan mijn collega niet tegen. Lieve Lieke bel me xxx Jaap

Leiden
Goed Foute Bingo
16 november 2019
8
Jolinde

Leuk spel, goed georganiseerd.

Gent
Moorddiner
16 november 2019
9
Frank Cremers

Leuke avond met uitdagende puzzels. Prima begeleiding die alles in goede banen leidde. Aanrader!

Maastricht
Moorddiner
16 november 2019
8
Jochen Dewachter

Top activiteit! Zit heel goed in elkaar. Ook qua communicatie zeer tevreden. Aanrader!

8,5
Camping de koeksebelt

Superleuk om te doen! Je word echt paranoia als je achtervolgt wordt! Leuk spel

10
Fleur

Enthousiaste begeleider alles was zeer duidelijk! Zeker een aanrader om met een gezellige groep te boeken!

Turnhout
Crazy 88
16 november 2019
10
De melkfabriek

Hele leuke bingo! Leuke opdrachten! Foute muziek!

Utrecht
Goed Foute Bingo
15 november 2019
10
Astrid

Heb nog nooit bingo gespeeld. Maar dit was de leukste ­čśť

Amsterdam
Goed Foute Bingo
15 november 2019
10
Tine

De activiteit was top vr een teambuilding. Locatie en begeleiding van Stefano was ook top!

8,5
Zorgaccent team Windmolen

Heel leuk gepresenteerd! Gezellige avond gehad erg leuke vragen!

Almelo
Gek op Holland
14 november 2019
9
Gorissen Helga

Super activiteit !

Hasselt
Cluedo
14 november 2019
10
Christa Beijen

Prima uitje. We hebben genoten en plezier gehad!

10
van Veen

We hadden een hele enthousiaste begeleidster. Spel zit goed in elkaar!!

10
Judith Vos

Erg enthousiaste begeleiders . Bereid om te helpen en speelden goed in op de groep.

10
Jos Korver

Gezellige middag in een vakantie huisje in Lochem met deze denk en activiteit spelletje voor het moordspel. Leuk voor puzzel liefhebbers.

Lochem
Moordspel
14 november 2019
10
Lindsey Visscher

Was hartstikke leuk! Iedereen heeft genoten. Leuk om tussendoor te eten en een spel te spelen.

Groningen
The Hunt
14 november 2019
10
Veerle Valkenborgh

Perfecte teambuildings activiteit. Leuke spelletjes voor jong en oud!

10
Denise Rijn

Super leuke activiteit voor een personeelsuitje. Samenwerken, spanning en creatief!

Goes
VR Moordspel
14 november 2019
10
Sanne

Leuk als teamuitje. Origineel. Gepaste opdrachten!

Amersfoort
Penoze
14 november 2019
10
Jenny Polderman

Een geweldig, spannend diner. Leuk scenario, boeiend tot het eind! Dit deden wij met onze PV.

Nijkerk
Moorddiner
14 november 2019
10
Silvia Blesgraaf

Prima georganiseerd. Goed eten, goed personeel en erg gelachen!!

Hoofddorp
Moorddiner
14 november 2019
Delen

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK