Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10

Pubquiz

Andre

De pubquiz was top! Het was super gezellig.

Hardenberg
Pubquiz
27 september 2020
9,5

50 Tinten Grijs Quiz

Patricia

Toeran is een fantastische spelleider. De sfeer zat er goed in en we hebben veel gelachen. Dank je wel voor de goede begeleiding Turan Toppertje!!

Zwolle
50 Tinten Grijs Quiz
26 september 2020
10

City Hunters

Bachelorparty Errunst

Leuk spel, spullen goed voor elkaar, app werkt perfect.

Apeldoorn
City Hunters
26 september 2020
10

The Pain Game

Oxana

Het was leuker dan we dachten dat het ging zijn. Het was super tof!

Verviers
The Pain Game
26 september 2020
8

Moorddiner

Synchroonzwemclub de natte vinger

Super leuke avond gehad bij ons op locatie. Moordspel blijft altijd leuk om te doen, het had wel wat moeilijker gemogen want we waren er zo uit. Volgens onze lieve begeleidster Lieke waren we wel een bovengemiddeld intelligentie groep.. dat horen we wel vaker ­čśü terwijl ons echte talent bij synchroonzwemmen ligt. Bedankt voor de leuke avond!

Breda
Moorddiner
25 september 2020
8,5

The Hunt

Froukje Reitsma

Super leuke spel!

Leeuwarden
The Hunt
25 september 2020
7,5

De Da Vinci Code

Jurgen Mols

Service was geweldig!

Utrecht
De Da Vinci Code
25 september 2020
8,5

Escape in the City

Vincent koolbergen

Grappige route door Haarlem :) Het andere team compleet ingemaakt. Dus prima vermaakt

Haarlem
Escape in the City
20 september 2020
9

Prison Escape at home

De Kakdussen

Dankzij TB events een goed gevulde avond bezig geweest met het spel Prison Escape at home.

Zwolle
Prison Escape at home
19 september 2020
9,5

De Pelgrimscode

Fifty one De Leie

Schitterend spel, genoten van het spel. Prima uitleg van een mooie lieve Turan.

Oostende
De Pelgrimscode
19 september 2020
9

Kroongetuige

Linda

Het was een erg geslaagd vrijgezellenfeest. De vrijgezel was heel blij dat zei de kroongetuige was. Bedankt!

Leeuwarden
Kroongetuige
19 september 2020
8

City Hunters

Danique roelen

We hebben een hele leuke middag gehad! Brugge is een mooie stad en met deze opdrachten hebben we veel van de stad kunnen zien. Een echte aanrader!

Brugge
City Hunters
19 september 2020
8

Escape in the City

Lois Molenaar

Top! We vonden het leuk en uitdagend!

Assen
Escape in the City
16 september 2020
8

Escape in the City

Anne Grobbink

Super leuk gedaan!

Enschede
Escape in the City
16 september 2020
9

The Hangover Vrouwen Party

Ramona Massop

We hebben erg gelachen, hilarische opdrachten. Voor herhaling vatbaar, een aanrader!

9

Wie ontdekt de Verrader?

Reesy Adriaans

Was gezellig, team 1 the best!

8

De Buit

Heidi van de Peut

Leuk om te doen met de hele familie!

Deventer
De Buit
16 september 2020
8,5

Crazy 88

Mieke Norbat

We hebben een super leuke dag gehad! Bedankt voor de organisatie.

Apeldoorn
Crazy 88
16 september 2020
9

Gooische Vrouwen

Anneke ter Horst

Leuk spel en leuke begeleider!

Doetinchem
Gooische Vrouwen
16 september 2020
9,5

City Hunters

Christophe George

Leuke en uitdagende teamactiviteit.

Arnhem
City Hunters
16 september 2020
8,5

The Wedding Game

Pauline Jager

Super veel lol gehad!

Leeuwarden
The Wedding Game
16 september 2020
7,5

Gek op Holland

Debbie Hartkamp

Super avond gehad!

Zoetermeer
Gek op Holland
16 september 2020
8,5

The Wedding Game

Judith Winkelhorst

Geslaagd uitje! Leuke passende opdrachten voor het vrijgezellenfeest. We hebben het gezellig gehad met een zeer enthousiaste begeleider.

Arnhem
The Wedding Game
16 september 2020
9

Escape in the City

Jasper Voorn

Was een super gave ervaring en goed voor teambuilding!

Sittard
Escape in the City
16 september 2020
8

Wie ontdekt de Verrader?

Jurjen

Het was leuk!

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen