Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10

Pubquiz op afstand

Gerdien van Der Blok

Samen met collega's de pup quiz op afstand gespeeld. Super leuk om te doen, de begeleider deed het super. Via de zoom verbinding was het erg leuk om mijn collega's weer te zien. Bedankt Tb Events!

Assen
Pubquiz op afstand
10 februari 2021
8

Pubquiz at home

Ilonka Schutte

Ik vond de pubquiz leuk, maar vervelend dat de tekstbalkjes van de vorige vraag soms nog over de volgende vraag heen staan, zodat je die niet kunt lezen.

Alkmaar
Pubquiz at home
1 februari 2021
9

Jacht op de maffia (kids)

Marleen

We hebben vandaag de kinder escaperoom gedaan. FANTASTISCH! Jacht op de maffia. Hele middag buiten aan het speuren geweest naar goudstaven en diamanten in onze eigen wijk. De vragen waren wat moeilijk maar samen met een volwassene wel te doen. Zeker een aanrader!

10

Escape Room

B. Jansen

Een erg leuk spel om thuis te doen! Super goed doordacht en de puzzels zijn echt goed te doen. Wel zouden wij wat meer dingen online doen, omdat het anders zonde is van het papier en de inkt. Voor de rest niks op aan te merken! Ook fijn dat het in je eigen tempo kan, waardoor je tussendoor eventueel een pauze kunt inlassen. Top gedaan!

Enschede
Escape Room
28 januari 2021
9,5

La Casa de Dinero

Sarina

Erg leuk spel, hele leuke opdrachten om samen thuis te doen!

9

De Slimste Thuis

Miriam

Het was heel leuk om als gezin (één team) deze quiz te doen. Wij hebben ook het een en ander geleerd, dus dat is mooi meegenomen. Vragen waren soms best pittig, maar met twee dochter van 20 en 22 jaar, kwamen wij een heel eind. Goed voor tweeënhalfuur plezier.

Den Haag
De Slimste Thuis
23 januari 2021
9

De Casinoroof

The animals

Super leuk om te doen in de Corona periode met familie of vrienden. Leuk als afwisseling. Het spel is leuk & ook voor de slimmeriken goed opgezet, zo kan iedereen mee doen. Wij kunnen het absoluut aanraden.

Utrecht
De Casinoroof
21 januari 2021
10

Pubquiz

Jeanet

Leuke avond gehad met de Pubquiz in Coronatijd Wij waren met 5 personen. Waar voor je geld.

Groningen
Pubquiz
20 januari 2021
8,5

De Casinoroof

Etje Toonstra

We hebben de casinoroof gedaan met 4 personen. Met meer personen zou ik niet aanraden. Het zat leuk in elkaar. Tip: lees goed voordat je op verder klikt ;) We hebben veel plezier gehad met de puzzels en opdrachten.

Leeuwarden
De Casinoroof
20 januari 2021
9

De Slimste Thuis

Blanca Lohuizen

De slimste thuis gespeeld met het oudelijk gezin. Hierbij had elk huishouden(ouders, broer, broer/schoonzus en wij) een eigen team en speelde we tegen elkaar. De tweede keer dat we dit speelden met veel plezier. Leuke vragen en voor ieder wat wils! We gaan zeker kijken of we hem nog een keer kunnen spelen. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om video te bellen in het spel. Dit hebben we dus via Wattsapp moeten doen.

8

De Slimste Thuis

Thea

Erg leuk om te spelen. Op afstand van elkaar in de huiskamer, ieder op zijn eigen mobiel. Veiliger dan een bordspel waarbij je te dicht op elkaar zit. Inhoud van het spel was voor ieder wat wils, lekker snel, leuk om te doen.

9,5

Escape Room

Edith

Heerlijk spelmiddag Casa del Dinero met zn 8-en in 2 teams online gespeeld. Top geregeld en supersnel 2e inlogcode ontvangen voor onze 2e groep. Een aanrader!

Hoorn
Escape Room
13 januari 2021
8

Maffia Moordspel Eigen Locatie

Jessica Roelofs

We hebben de maffiabaas gespeeld. Erg leuk om te doen.

8

Pubquiz at home

G. Westendorp

We hebben een ontzettend leuke avond gehad met dit spel. Echt een aanrader om eens te doen. De service van TB Events was super en oplossingsgericht! Hartelijk dank!

Kampen
Pubquiz at home
13 januari 2021
9

Prison Escape at home

Karen

Superleuk om met een groep te doen! Zat goed in elkaar. Was ff lastig om te reserveren, maar fijn door jullie geholpen.

8

Wie ontdekt de verrader? at home

Ramona

Super leuke avond gehad. Wij speelden wie is de verrader. Leuke spellen zaten erin. In plaats van geld zoals wie is de mol, konden er prijzen verdiend worden. Doordat je samenwerkt is dit laatste best lastig want hoe bepaal je wie gewonnen heeft bij een teamopdracht? Bij de digitale opdrachten kreeg je uiteindelijk niet de uitslag, dus je weet niet zeker of je het nu gehaald hebt of niet. Dit laatste zou wel een goede toevoeging zijn want je bent zo actief bezig met raden dat je niet bijhoudt hoeveel je er daadwerkelijk goed hebt

10

Escape Room

Gerda Manning

We hebben de Casa de papel escaperoom thuis gespeeld met 1 volwassene en 3 pubers. Erg prettig: op de dag zelf gereserveerd en we konden 's middags al spelen. Super leuke middag gehad met originele puzzels; een aanrader!!!

Zutphen
Escape Room
12 januari 2021
8,5

Escape in the City

Harrie Eshuis

het was eeb leuk spel alleen moest er wel veel kopieen gemaakt worden 

Assen
Escape in the City
12 januari 2021
8

Prison Escape at home

Tessa

Erg leuke avond gehad met de Prison Escapegame! Echt een aanrader. Het niveau van alle opdrachten was naar onze mening wel erg verschillend. De ene opdracht ging heel erg makkelijk en een andere heel moeilijk. Daarnaast gebeurt er niet zoveel als je eenmaal ontsnapt bent. Het was leuk geweest als er dan een filmpje op je tablet krijgt te zien met een ontsnapping o.i.d.

10

Pubquiz at home

de Despo s

Wat hebben wij een superavond gehad afgelopen kerstavond 2020 met de pubquiz at home fantastisch!! AANRADER!!!

Veldhoven
Pubquiz at home
29 december 2020
8,5

Pubquiz at home

KerstdinerSpel

Super leuke avond gehad! Duidelijke uitleg hoe het allemaal moet.

Rotterdam
Pubquiz at home
28 december 2020
8

Augmented Reality Game

Bianca

Genoten van deze escape room met vrienden. De combi van spelen met pubers en volwassenen, waarbij we een digitale verbinding met elkaar hadden. Het spel is heel gevarieerd, logisch nadenken met enkele behoorlijke hersenkrakertjes.

10

Prison Escape op Locatie

Jamie

Ik was erg laat met reserveren (een dag van te voren). Ik belde op vrijdag avond 20.00. Tot mijn verbazing werd er opgenomen. De persoon die ik aan de lijn had gaf aan dat het geen probleem was en tien minuten later kreeg ik in mijn inbox de benodigde documenten. De escaperoom zelf was uitdagend, maar niet zo moeilijk dat we er niet doorheen kwamen. Wij hebben een ontzettend leuke gezellige avond gehad en zullen zeker vaker een escaperoom voor thuis hier bestellen!

8,5

Pubquiz at home

bianca kitslaar

Erg leuke avond gehad maar voor volwassenen soms beetje te makkelijk.

Den Bosch
Pubquiz at home
16 december 2020
8

Escape Room

B. Koning

Leuk en spannend om toch thuis te kunnen ontsnappen uit de Escape Room. Je moet wel zelf in kleur kunnen printen, anders wordt het moeilijk. Hou hier rekening mee. Voor de rest goede mails met goede uitleg. Top!

Rotterdam
Escape Room
7 december 2020

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen