Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

9,5

Pubquiz

Angela Baars

Het was Heel leuk, heel gezellig echt helemaal fantastisch! Iedereen werd er mega fanatiek van!

Harderwijk
Pubquiz
2 oktober 2022
10

Gek op Holland

Ronald de Groot

Gezellige quiz en leuke meid!

Zwolle
Gek op Holland
1 oktober 2022
10

Moordlunch

Laurens

Leuk en Verassend uitje!

Zwolle
Moordlunch
1 oktober 2022
10

Pubquiz

Ysabel

Gezellig! Leuk! En lekker interactief, leuk sfeertje!

Zeewolde
Pubquiz
30 september 2022
9,5

Pubquiz

Laurens

Fantastische pubquiz, leuk en gezellig! Goede host.

Den Haag
Pubquiz
29 september 2022
10

Moorddiner

Natasha van Tilborgh

Het was in een woord geweldig. Fantastisch gedaan.

's-Hertogenbosch
Moorddiner
25 september 2022
9

Foute Vrienden

Hendri Bastiaan

Het was leuk! Bedankt voor de leuke middag!

Zwolle
Foute Vrienden
24 september 2022
8

Kolonisten van Catan

Sjors

Leuk interactief spel, de app werk erg goed (gebruikt wel veel batterij) Uitleg van het spel vooraf was ook erg duidelijk en er waren voldoende spelregels aanwezig om onderweg mee te nemen! Het weer zat niet helemaal mee, maar ondanks dat hebben we toch een hele leuke activteit gehad

Leuven
Kolonisten van Catan
24 september 2022
10

80's / 90's quiz

Ilse

Super leuk! Lieke deed het ook super leuk ze is een gezellige host!

Zevenaar
80's / 90's quiz
17 september 2022
9

Hunted met begeleiding op afstand

Hellen Bonte

Het was heel leuk en spannend!

9

Pub Quiz - eigen locatie

M Besselink

We vonden het leuk!

10

Alles mag op vrijdag Quiz

Rhandy Bisschop

Leuk spel. Het was hartstikke gezellig! Heel fijn dat het zo last minute nog kon.

10

Sex in the City

Marleen

Leuke opdrachten sommige waren way to much maar we hadden een lieve begeleidster gelukkig die niet zo streng was. Heel leuk!

Rotterdam
Sex in the City
11 september 2022
10

Moorddiner

Monique van Summeren

Goede uitleg van Lieke. Het was geweldig! Super spannend tot aan het einde. Fijn dat het mogelijk was om met een kleine groep te spelen.

Leeuwarden
Moorddiner
10 september 2022
9

Escape in the City

Roy van Hal

Prima teamuitje met leuke puzzels op een fijne locatie. Extra dank aan Andy voor de uitleg en de begeleiding tijdens het spel!

9

Cluedo

Lenka

Top activiteit, was heel fijn!

Antwerpen
Cluedo
2 september 2022
8

The Wedding Game

Gwendolyn prinsen

Leuk spel! Grappige opdrachten

9

50 Tinten Grijs Quiz

Jennifer

Super leuk! De liedjes waren wel moeilijk te raden. De seksspeeltjes voelen was echt leuk!

10

Gek op Holland

Huisartsenpraktijk Meuwissen van Ballegooijen

Super leuk! Het was heel gezellig de sfeer zat er goed in!

Wageningen
Gek op Holland
26 augustus 2022
10

60 Seconden

Keltenwoud

We vonden het spel hartstikke leuk!

Ede
60 Seconden
20 augustus 2022
9,5

The Pain Game

Robbin van der Veen

Het was leuk! Spel is zeker aan te raden!

Zwolle
The Pain Game
20 augustus 2022
10

The Hangover

Veronique

Super organisatie! Leuk spel.

Sint-Niklaas
The Hangover
20 augustus 2022
10

Goed Foute Bingo

Anouk Toonen

We vonden het echt super gezellig en perfect voor onze vrijgezel. Lieke heeft het super leuk gedaan! Heel erg bedankt!!!

Zwolle
Goed Foute Bingo
6 augustus 2022
9

Alles mag op Vrijdag Quiz

Pascal

Leuk! De kazoos en het liplezen waren extra leuk!

10

50 Tinten Grijs

Laurie

Wij hebben met 10 meiden een super leuke middag gehad ; veel gelachen en realistische grappige opdrachten!

Brugge
50 Tinten Grijs
5 augustus 2022

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen