Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10
Engelenburg

Met ons personeelsfeest hebben we het spel Hunted gedaan. Het werd goed en duidelijk uitgelegd van te voren! Het is een heel leuk en spannend spel met leuke opdrachten.

Via een app kun je communiceren met de spelleiding en krijg je de vragen binnen die je vervolgens moet beantwoorden.

Dat maakt het zoveel leuker dan als je alles op papier hebt staan. Het was een heel leuk spel!!! Een echte aanrader!

Zutphen
The Hunt
20 januari 2019
8
Dianne Bakker

Fantastisch georganiseerd! Echt een aanrader. Leuk! Lieke presenteerde het super. Bedankt!

10
Cliff

Top. Entertainment super!!

10
Cliff

Top. Entertainment super!!

10
Jocelyn van Moergastel

René, wat een legende is dat. Hij was een fantastische bijdrage aan het spel.

10
Mariette

Vandaag in Deventer Hunted gespeeld. De jongens tegen de meisjes en de meisjes hebben gewonnen natuurlijk. Heerlijk weer, leuke begeleiding en veel lol gehad.

Deventer
The Hunt
19 januari 2019
9
C. Berentsen

Leuk spel. Iedereen enthousiast tijdens en na het spel. Iedereen kon meedoen. Leuke reacties en verhalen bij terugkomst. Kortom zeer geslaagd.

Winterswijk
City Hunters
19 januari 2019
10
Wilma - It Councelor

Groot succes. We hebben allemaal genoten!

Weert
Moordspel *
18 januari 2019
10
Christel

René, Maikel en Sharon waren super! Het TB team was motiverend, grappig en zeer aanwezig. We hebben allemaal een super goed moment gehad!

Antwerpen
Moordspel *
17 januari 2019
10
Irene van der Toorn

Was een top uitje! Goed geregeld en georganiseerd. En ondanks de regen erg gezellig! :)

10
Bouwkundig versterken

Het was na onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie een fantastisch teamwork game. Het was een zeer geslaagde avond.

10
IFV

Superleuk geregeld! Sharon weet de uitleg met veel enthousiasme te brengen! Enige nadeel was een veel te ijverige politie- "macht".

Zwolle
The Hunt
14 januari 2019
10
T. Hendriks

Genoten. Goed buiten de comfortzone. Gezellig en goede begeleiders.

9,5
Inès Muylaert

Zeer leuke activiteit. De moeite waard om als teambuilding te doen. Bedankt Mirna.

Brussel
Moorddiner
14 januari 2019
9
Anneke kappert

Goed georganiseerd. Lekker eten en drinken. Aanrader!! Het was plezant.

Turnhout
Het Slimste Team
14 januari 2019
9
Dirk van Gestel

Wij hebben ervan genoten! Goed georganiseerd. Dank voor de organisatie!

Den Haag
Gek op Holland *
11 januari 2019
10
Eef

Wij hebben een hele leuke avond gehad bij het oplossen van deze moord. Recep zijn enthousiastme en humor maakte deze avond tot een succes. Bedankt!

Alkmaar
Moorddiner
11 januari 2019
8,5
Levi, Xavier, Remi, Karl & Jan

Zeer aangename en goed georganiseerde kwisavond! De rest van de collega’s kunnen zich troosten met de olympische gedachte! Bedankt Turan!

10
Kirsten van den Bosch

Zeer goed geregeld en erg enthousiast gebracht. Helemaal tevreden!!

10
Emma Kroese

We hebben een super leuke avond gehad met het maffia moordspel en spelleider René. Leuke puzzels, goede sfeer en heel veel gelach. Zeker voor herhaling vatbaar.

9,5
Nathalie

Ontzettend goed georganiseerd. Een super enthousiast spel voor jong en oud. Wij hebben het als fantastisch ervaren. Een volgende keer komt zeker weer! Dank!

10
Laura Louwe

Na Pelgrimscode en de Kolonisten van Catan is dit een uitdaging/verademing. wilde dat het langer kon duren. Iedereen vond het super gezellig met humor en gezellige/hilarische momenten tussendoor.

8,5
Heidi van Hoof

Deze uitstap was top! Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!!

Gent
Beste Kijkers
27 december 2018
10
TOSCA HEEMSKERK

We hebben een ontzettend leuke avond gehad. Danique is een super leuke meid en zeer enthousiast en gezellig! Alles top geregeld. Dankjulliewel!!

Delft
De Da Vinci Code
27 december 2018
8
Stella Tielman

Perfect geregeld veel plezier gehad echt een aanrader

Amsterdam
Pub Quiz
21 december 2018
Delen

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK