Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

8
Fantastic Couples

SUUPERTOFFE en FIJNE begeleiding. Zeker voor herhaling vatbaar! Buikpijn van het lachen :-D

Antwerpen
Moorddiner
10 november 2018
9,5
Amazone

Entshousiaste begeleider! De extra opdrachten maakten het spel nog leuker. Het contact met de begeleider verliep moeiteloos, paste zich perfect aan onze groep. We hebben heel erg gelachen. Bedankt voor de leuke middag! Dankjewel Turan.

10
The ladies en Kevin

Geweldig leuk spel! Heel leuk om te doen met je werk als teambuilding ! Bedankt voor de fantastische begeleiding en de super namiddag!

9,5
Madelon vd Heijden

TB Events, hartelijk dank voor het verzorgen van ons afdelingsuitje. Het was zeker geslaagd!!

8,5
Vandevyvere ilse

Turan heeft ons prima begeleid. Professioneel, vriendelijk, dynamisch,... het spel zit goed in elkaar en heeft een goed niveau van complexiteit

8,5
Monica Fernades

Met een VR bril een moordoplossen met je collega's! Leuk! Wij hebben ons vermaakt , diner was ook zeer goed, bedankt.

10
Mayke Akkermans

Super leuk gedaan! Op naar de volgende!!

Oss
Maffia Stadsspel
6 november 2018
9
Martine

Super georganiseerd.

We hebben een erg leuke middag gehad. Bedankt!

Amersfoort
City Hunters
6 november 2018
10
Mieke

Leuk spel, duidelijk uitgelegd. Gezellig teambuilding uitje!! Bedankt!

9,5
Arno Lacres

Bedankt voor de warme ontvangst! Groetjes jeugdgroep KRDJU #TOPBEGELEIDERS

8
Gijs

we kregen eerst een aantal kladblaadjes met daarbij een antwoordenblad, toen we de 1e opdracht kregen en we kregen geen hints wisten we haast niet wat we moesten doen, maar het werd uiteindelijk duidelijker en hadden het gezellig door af en toe ook leuk te praten met mensen van de tafel of andere tafels, we hadden het leuk met elkaar en konden allemaal goed met elkaar praten tot de finale want toen werd het oorlog. Uiteindelijk is de winnaar bekend en kunnen we er wel om lachen. Burak heeft het leuk gepresenteerd met veel enthousiasme en bleef goed sterk door geen hints te geven. Was een top avond

10
Remy Eidhof

Vandaag de wedding game gedaan onder begeleiding van Andy! Geweldig leuk! En Andy was een geweldige begeleider en deed het super leuk. Bedankt!!!

Enschede
The Wedding Game
3 november 2018
8
Janneke

Super leuk spel! Leuk om door middel van het spel te stad te verkennen. Leuke opdrachten, veel spanning en het interactieve deel is ook leuk!

Dusseldorf
City Hunters
3 november 2018
9
Pieter carlu

Heel leuk concept. Goed gelachen en ons goed geamuseerd! Leuk voor alle leeftijden... echt loco!

Gent
Moorddiner
1 november 2018
8
Lucas Verbeke

Uitdagend en actief stadsspel. We hebben ons geamuseerd!

9
Kevin Kesteloot

Screen vond het een aangename avond met een goede spelleider! Aanrader!!

Gent
Moorddiner
1 november 2018
9
Sandra Michels

Wat een super leuke middag. We hebben gelachen, gekibbeld, elkaar beschuldigt en wantrouwend naar iedereen maar bovenal genoten. Dagen erna was het nog het gesprek van de dag. De locatie was top en vooral een compliment aan de bediening.

8,5
Danny Schapers

Leuke, gezellige avond gehad met collega's.

Made
Goed Foute Bingo
29 oktober 2018
9,5
Sylvia Hoedemakers

Bedankt voor de gezellige, goed georganiseerde middag!

10
Signnovation

Het team signnovation heeft zich enorm vermaakt. Bedankt voor de super enthousiaste avond. Wij komen zeker terug bij TB events. 😘

9,5
Patricia

Het spel was erg boeiend en leuk gepresenteerd. De spelbegeleider was erg betrokken bij het spel en de rondes. Al met al super leuke avond, bedankt!

Almere
Moorddiner
26 oktober 2018
10
Syngenta

Lieke was een fantastische quizmaster. Bedankt voor de gezellige avond. Het was een topshow!

Tilburg
Pub Quiz
24 oktober 2018
9
A. Snelting

Naar opdrachten speuren in de binnenstad van Rotterdam met een groep dames. Toptijd gehad!!

Rotterdam
Cluedo
23 oktober 2018
10
Nillesen

We hebben met 31 personen een mooie middag gehad. Veel gelachen mede door de leuke opdrachten! Tb Events en in het bijzonder Sanne: Veel dank!!

10
VV Hollandscheveld 1

Was een super avond leuke en goede spelbegeleidster! Veel leuke en mooie vragen! Echt een aanrader! 😍😍

Delen

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK