Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

9

De Verrader aan tafel

Josefienne

Met ons bedrijf de verraders gespeeld in Utrecht, collega's werden bloed enthousiast en hebben zich goed vermaakt! Het diner was ruim voldoende en goed na smaak.

9

Undercover Citygame

Frenk Blommers

Ferry pas maar op, wij nemen de boel over! TB Events bedankt voor de gezellige en grappige middag.

9,5

Peaky Blinders Citygame

Benjamin Toebes

Met de mannen Peaky Blinders gespeeld afgelopen zaterdag in Arnhem. Toffe activiteit! Bedankt TB Events.

9

Emily in Paris

Esther Harlewin

Super leuk vrijgezellenfeest gehad helemaal in stijl van Emily in Paris! Bedankt voor de leuke dag.

Utrecht
Emily in Paris
23 januari 2023
10

Moorddiner

Berenike

Was super leuk en gezellig! Andy en ties hebben het goed gedaan en een mooie avond van gemaakt!

Enschede
Moorddiner
21 januari 2023
9

Moorddiner

Eliza

Hele leuke avond gehad met Andy en Ties!

Enschede
Moorddiner
21 januari 2023
9,5

De Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz

Jurrie van den Berg

Leuke quiz! Veel diverse vragen! Aandachtspunt! Vinkeveen staat er niet tussen….

9

Gek op Holland

Jeroen de late

Een leuk en gezellig spel met de collega’s gespeeld. We zijn anderhalf uur druk geweest met leuke vragen en opdrachten. Bedankt hiervoor!

9,5

De Mannen tegen de Vrouwen

Sporthal Vorden

Leuk spel en leuke begeleidster! De Letterpakken ronde was super leuk! De vrouwen waren wel extreem goed ;)

9

Gek op Holland

Huib

Leuke quiz met een leuke begeleider!

Waalwijk
Gek op Holland
23 december 2022
9,5

Pubquiz

Paletopoa

Gevarieerde vragen, goede presentatrice. Het was een leuke quiz! Geschikt voor jong en oud!

Almelo
Pubquiz
22 december 2022
9

Gek op Holland

Alexandra van Til

Carlos is een topper. Doet het heel leuk!

Haarlem
Gek op Holland
22 december 2022
8,5

Het Kerst Mysterie op eigen locatie

jay

Awesome customer service and very helpful guides thanks to ayla, couldn’t find the exact location so i just randomly clicked one.

10

De Jongens tegen de Meisjes

Niels

Het was leuk en verassend! Tot volgend jaar!

10

Moorddiner

Zilan

super leuk spel met het team gedaan, goed uitgelegd en gepuzzeld wie de moordenaar was! lief personeel en gezellige sfeer. restaurant eten was goed, alleen door drukte was het spel iets minder verstaanbaar.

Arnhem
Moorddiner
18 december 2022
8

De Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz

Rob Besselink

Top geregeld! Prima!

8,5

Moorddiner

Barbara

We wisten niet goed wat we moesten verwachten maar het was hartstikke leuk voor iedereen!

Nijmegen
Moorddiner
16 december 2022
8,5

Moorddiner

Werner

Heel bedankt voor die tof team builduing. Heel leuk moment met iedereen

Brussel
Moorddiner
15 december 2022
8,5

Moorddiner

Werner

Heel bedankt voor die tof team builduing. Heel leuk moment met iedereen

Brussel
Moorddiner
15 december 2022
10

De Jongens tegen de Meisjes

Erwin

Het was echt super leuk! Lieke bedankt voor de super leuke dag!!!

10

Moorddiner

Paules

Het was leuk!!!!

Raalte
Moorddiner
10 december 2022
8,5

Moorddiner Engels

Jozefien

Het moorddiner was super tof!

Arnhem
Moorddiner Engels
6 december 2022
9

Pubquiz

Youri

Super gezellig pubquiz en dame die het presenteerde! Ik zou persoonlijk de jaartallen eruit halen maar verder leuke vragen!

Oss
Pubquiz
2 december 2022
10

Hunted met begeleiding op afstand

Brittney Schildkamp

Een actief spel, met spanning en sensatie. Leuk georganiseerd!

9,5

Pubquiz

Leandra Lammers

Super leuke pubquiz gehad met onze toneelvereniging. Goed georganiseerd en leuke vragen!

Doetinchem
Pubquiz
26 november 2022

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen