Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

8
Team 2 Zeist

Super leuke activiteit om met je team te doen.

Erg leuk om even stil te staan hoe iedereen over elkaar denkt met een knipoog

Zeist
Ranking The Company
20 september 2018
8
Gemeent

Super middag gehad! Leuke manier om de stad Utrecht te leren kennen! Had nog leuker geweest als er meer gelegenheid was om in te lopen op de voortvluchtigen, korter op elkaar..

Utrecht
The Hunt
20 september 2018
8
Stigter

Leuke dag, spannend spel en mooi weer! Goede uitleg en begeleiding, top!

Dordrecht
Escape in the City
18 september 2018
10
Mandy Downey

Wij hebben een ontzettende leuke dag gehad!! Zere buikspieren van het lachen gegarandeerd!

Amersfoort
50 Tinten Grijs
18 september 2018
9,5
Brigitte Esser

Aanrader!! We hebben echt een top avond gehad!! Bedankt!!!!

Tilburg
Goed Foute Bingo
18 september 2018
10
Jeffrey van Geene

Goede uitleg, leuke sfeer en geweldige ervaring! Plezier met het hele team gehad. Echt een succes!!

Arnhem
Cluedo
18 september 2018
8
W. van Veelen

Wij hebben als collega's een leuke middag gehad en zijn uitgedaagd om de opdrachten goed uit te voeren!

Groningen
Escape in the City
18 september 2018
9
Christine Broos

It was a very relaxy evening. Everything was good and the staff was very flexible.

Arnhem
Moorddiner
17 september 2018
10
Sara Aziz

We had lots of fun. We would recomend this murder diner to everyone!!

Utrecht
Moorddiner
17 september 2018
10
Ann Sofie Vancoillie

Hele fijne spelavond beleefd! Turan was een aangename begeleider die tijdig voor de nodige spanning zorgde. Zeker voor herhaling vatbaar!

Brugge
Moorddiner
15 september 2018
10
Runat - Group Alesund

This was a great game! Ecsape in the city was great and though. It was very challenging, the group of 14 people loved it. The arrangers and crew from The Event Company helped us a lot, and made the whole session really fun!

Utrecht
Escape in the City
15 september 2018
10
Juan Meijer

Leuke enthousiaste begeleider. Goede uitleg. Spontane kerel! We komen zeker nog een keer terug.

Middelburg
City Hunters
15 september 2018
10
Amber

Super leuke activiteit, goede uitleg en we hadden mooi weer.

Utrecht
The Hunt
15 september 2018
8,5
Vicky

Leuke ervaring! Turan heeft ons zeer goed begeleid doorheen het spel. Voor herhaling vatbaar! 👌🏼

Brugge
Escape in the City
15 september 2018
8
Margot Noel

Fijne activiteit voor een teambuilding! Leuke en spontane organisator. En drankje is ook inbegrepen, altijd een pluspunt😉

Antwerpen
Cluedo
14 september 2018
8
..

Het spel was heel leuk in mekaar gestoken en soms wel moeilijk om de aanwijzingen te vinden. De codes kraken en het motief vinden was interessant! Burak heeft het heel goed geleid! Het mocht zelfs allemaal wat langer duren! Kortom, een leuke teambuilding waarin je acteertalenten naar voren komen 😄

Hasselt
Moorddiner
13 september 2018
10
Zonnestraal

Een leuke ervaring, zeker een aanrader. Een dikke 10!!

Aalst
Cluedo
11 september 2018
9
Yasmine De Bleser

Het was een zeer leuke ervaring voor een grote groep. Een mooie combinatie en sfeer. Bedankt!!

Dendermonde
Moorddiner
11 september 2018
10
Ines de Graef

Zeer goede organisatie. Zeer goede prijs kwaliteit. Vriendelijk en snelle hulp!! Zeer goed!

Gent
Moorddiner
11 september 2018
8,5
Manon

Namens de bruid; leuke tocht. We hebben ons vermaakt.

Almelo
The Wedding Game
11 september 2018
9,5
Evelien Kiers

Uitdagende teambuilding activiteit. Enthousiast personeel!! Was top!

Groningen
Escape in the City
11 september 2018
10
Melissa Verhees

We hebben een zeer vriendelijke ontvangst van Jojo gehad. De instructies waren duidelijk en werden op een leuke manier overgebracht. De opdrachten waren leuk. We hebben veel gelopen waardoor we veel van Brugge hebben mogen zien. Jojo is daarnaast een ontzettend leuke en gezellige begeleider. Al met al, een geslaagde middag!

Brugge
Dropping *
9 september 2018
10
Kc kachi

Top presentator/quizmaster Zeer vriendelijk, voor herhaling vatbaar maar andere locatie!! Voor jong en oud.

10
Mandy

Het was een super goed georganiseerd spel vol met leuke opdrachten. We hebben ons enorm goed vermaakt. Dankjewel Burak voor de leuke begeleiding!

Brugge
Escape in the City
8 september 2018
10
Steve - Vlaanse Belastingdienst

We hebben vandaag het spel Wie is de verrader? gespeeld in Leuven. Geweldig spannend! Net als op TV. Echt een aanrader! Zeker doen! Bedankt TB Events en Recep voor de goede begeleiding! Echt top!

Delen

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK