Maffia Stadsspel (zonder horeca)

Blijken jullie Maffia DNA te hebben?
Lukt het jullie om de macht over te nemen van deze familie en het complete kapitaal? Speel Maffia Stadsspel en wordt de nieuwe Don!
Wat staat je te wachten tijdens Maffia Stadsspel!
We beginnen rustig en onder het genot van een welkomstdrankje volgt er een uitgebreide briefing over het Maffia Stadsspel. Tijdens dit super spannende stadsspel moet je als team de machtigste familie van de stad worden. Je komt op afpers- en omkooplocaties in het stadscentrum en door het afpersen en omkopen van de juiste personen bouw je gedurende het spel een steeds groter wordende kapitaal op. Daarnaast ontvang je steeds meer informatie over hoe de Maffiabaas eruit ziet en waar hij zich verscholen houdt.
Je gaat als team op pad gewapend met een mobiel en een stadsplattegrond. Hierop staan meerdere afpers- en omkooplocaties. Wanneer je op een locatie aankomt krijg je direct een opdracht of vraag door. Voer dit goed uit, bouw je kapitaal langzaam op en ontcijfer het uiterlijk en de locatie van de Don. Welk team zal als eerste de Don ontmaskeren en zijn scepter overnemen? Snelheid en tactisch inzicht zijn bij het Maffia Stadsspel van levensbelang.
Aan het einde keert iedereen terug en wordt onder het genot van een drankje het winnende team bekend gemaakt!

Meer lezen

Maffia Stadsspel (zonder horeca)


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Reviews

10
Juliette

Super leuk! Ontzettend leuke en goede begeleiding! Voor herhaling vatbaar. Maakt de avond ineens heel erg anders dan anders. Kan het iedereen aanraden.

Meer reviews

Zij gingen u voor!

08-11-2018

Maffia Stadsspel (zonder horeca)  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen