Emily in Paris met begeleiding op afstand (eigen locatie)

Big news! Madeline blijkt zwanger te zijn en kan daardoor niet naar Parijs. Jij zou haar baan in Chicago overnemen maar krijgt nu een kans uit duizenden. Jij bent benaderd om in Madeleine’s plaats bij Savoir in Parijs te gaan werken. Volg Emily’s voetsporen, stap het vliegtuig in en laat het avontuur beginnen!   
 
Wat kunnen jullie verwachten tijdens het stadsspel Emily in Paris?  
Na de uitgebreide telefonische speluitleg aan jou en je vriendinnen, beginnen we met het indelen van de teams. Met het handboek en de TB Events app op een mobiele telefoon gaan jullie het centrum in. Start met jouw droombaan en maak nieuwe herinneringen met jouw vrienden Gabriël, Camille en Mindy. Ervaar het bruisende Franse leven van Emily zelf met jouw vriendinnen. Combineer werk, vrienden en de liefde tijdens alle opdrachten die op jullie worden afgevuurd. Op onverwachte momenten moeten jullie problemen oplossen die op jullie pad verschijnen. Emily’s Amerikaanse denkwijze bevalt de Fransen bijvoorbeeld niet altijd en ze heeft de taal nog niet onder de knie. Voer zoveel mogelijk opdrachten uit en ga elke challenge aan. Kruip in de huid van Emily en haar vrienden: ga op zoek naar de fles bubbels genaamd Champére van Camille, maak van de straat een podium door een show te geven als Mindy, speur de rekken af voor een typische outfit voor Emily en speur de keukens af, op zoek naar de onweerstaanbare chef-kok Gabriël. Bon appétit dames! 
 
Verzamel bewijs van alle opdrachten door foto’s en filmpjes te maken. Met al het lachwekkende beeldmateriaal kunnen jullie nog een tijdje nagenieten. Op het einde komt iedereen weer samen bij de beginlocatie. Alle resultaten worden bekeken en de score wordt bekend gemaakt. Het team met de meeste punten op het einde van het spel is de winnaar van vandaag! 
 

 

Meer lezen

Emily in Paris met begeleiding op afstand (eigen locatie)


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Delen
Ook dit uitje doen