50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand in Mechelen

Hier krijg je rooie oortjes van...

Even helemaal los! Kruip in de huid van de hoofdpersoon Anastasia Steele en laat jouw seksuele en kinky aard zien! Duik met je vriendinnen het centrum van een willekeurige stad in en beleef een hilarische en doldwaze dag!

 

Speciaal voor jou ontwikkelde TB Events een 50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand appgame. Ideaal voor een vrijgezellenfeest of een stout bedrijfsuitje. Dit uitje mag je niet missen! Wordt het gesprek van de dag en begeef je in de verbazingwekkende wereld van 50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand!

 

Wat kun je verwachten tijdens het 50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand?

We beginnen rustig, met een spannend telefoontje van de begeleiding om in the mood te komen. Daarbij volgt een uitgebreide speluitleg voor jou en je groep en vormen we teams. 

Via de app die je op je telefoon hebt gedownload krijg je de locaties en de seksueel getinte opdrachten binnen. 

Deze opdrachten zijn uitdagend en heel erg leuk. Verken je seksualiteit en voel je vrij om elke willekeurige man op gepaste afstand te betrekken bij het spel. Schrijf een seksueel getint gedicht voor iemand en draag hem voor, ruil een pen totdat je een vibrator hebt of verras een omstander met een erotische lapdance op anderhalve meter! Ook moet je gebruik maken van je charmes om telefoonnummers en drankjes te bemachtigen. Hoe meer, hoe beter! Alles leggen jullie vast via de app waarmee je het bewijs levert van jullie 'donkere' kant!

Aan het eind van het 50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  komen alle teams bij elkaar bij het beginpunt voor ‘vergelijkend warenonderzoek’. Welk team heeft de meeste opdrachten uitgevoerd en wint het 50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand?

Meer lezen

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Mechelen

Een bedrijfsuitje in Mechelen? Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Mechelen is een Belgische stad in de provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het zuiden van deze Vlaamse provincie. Deze stad van de Maneblussers kent een authentieke historische stadskern waarin er een redelijk groot aantal katholieke bouwwerken staan. Behalve kerken zul je in Mechelen ook een redelijk groot aantal musea aantreffen. Mechelen telt een ruim aantal aan monumenten en is een unieke stad om een stadstocht of evenement te organiseren. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een relatief kleine stad waarbij het centrum compact genoeg is om je er een dag te kunnen vermaken. Mechelen is een boeiende, gezellige, bourgondische en kindvriendelijke stad, met een rijk verleden. De vele mogelijkheden in deze stad bied u een dag vol plezier. Een personeelsfeest, familiefeest of een vrijgezellendag is ideaal om in deze stad te vieren.  

Mechelen

Reviews

8
Sharon Ghysel

50 shades of grey spel gespeeld als vrijgezellen, we hebben zeer veel gegierd en gelachen. Is een grote aanrader, kleine tip een alcoholische apero is een aanrader om de drempel te doen verlichten.

9
B van Heijningen

Zaterdag 24 juli hadden we het vrijgezellenfeest van mijn zus, locatie was Hoek van Holland (Zuid Holland) Wij hebben met elkaar enorm genoten van dit fantastische evenement. Heel veel lol en zeker hilarische momenten en uiteraard veel leuke en enthousiaste vrijwilligers op de straat, chapeau. Ook het telefonische afstand met TB Events verliep het erg gemakkelijk en soepel. Het plezier zat er bij ons al gauw in. Zeker een aanrader om zo'n event via TB Events te laten organiseren, waarvoor nogmaals onze dank! Gelukkig hebben we de foto's ook nog 😎

Meer reviews

Zij gingen u voor!

19-05-2024

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

21-04-2024

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

21-04-2024

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

07-04-2024

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

24-03-2024

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

15-10-2023

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen