Dropping in Mechelen

Geblinddoekt worden jullie naar een onbekende plek gebracht, vanwaar de weg zelfstandig terug moet worden gevonden. Natuurlijk laten we jouw team niet helemaal aan het lot over. Om te helpen krijgen jullie een gps-apparaat, een oude telefoon en een aantal dossiers mee. Door opdrachten te voltooien is er steeds meer kennis over de juiste route te verkrijgen. Zo komen jullie steeds dichter bij het uiteindelijke doel... Bereik zo snel mogelijk samen met jouw team de eindlocatie!

Door het voltooien van de startopdracht zal de eerste gps-locatie worden onthuld. Voer de letter in en volg de satellieten. Zoek een eigen weg om zo snel mogelijk aan te komen bij het eerste checkpoint. Hier wacht een uitdaging. Los alle puzzels op en kraak de codes om de laatste bestemming te bereiken.
Als de eindlocatie is ontcijferd komen jullie veilig thuis maar anders zouden jullie toch echt moeten overnachten in het bos... Kijk goed om je heen en blijf op jullie hoede!


Let op! Voor een spectaculaire dropping raden we aan om dit in het donker te doen. Wij horen graag van u welke start- en eindlocatie uw voorkeur heeft. Als u een dropping wenst in the middle of nowhere, zal de ontmoetingsplek ook dicht bij dit natuurgebied moeten liggen.

 

 

Meer lezen

Dropping


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
GPS Ontvanger

Mechelen

Een bedrijfsuitje in Mechelen? Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Mechelen is een Belgische stad in de provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het zuiden van deze Vlaamse provincie. Deze stad van de Maneblussers kent een authentieke historische stadskern waarin er een redelijk groot aantal katholieke bouwwerken staan. Behalve kerken zul je in Mechelen ook een redelijk groot aantal musea aantreffen. Mechelen telt een ruim aantal aan monumenten en is een unieke stad om een stadstocht of evenement te organiseren. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een relatief kleine stad waarbij het centrum compact genoeg is om je er een dag te kunnen vermaken. Mechelen is een boeiende, gezellige, bourgondische en kindvriendelijke stad, met een rijk verleden. De vele mogelijkheden in deze stad bied u een dag vol plezier. Een personeelsfeest, familiefeest of een vrijgezellendag is ideaal om in deze stad te vieren.  

Mechelen

Reviews

9,5
Katrien Treast

Super activiteit voor team building ; top begeleidt door Dennis!

Antwerpen
Dropping
26 november 2023
9,5
Paul Verhoeven

Mooie route uit gestippeld! Goede begeleiding, en niet al te makkelijle vragen voor de uitdaging.

Luik
Dropping
21 oktober 2023
9
Mees van den Ekart

Fijne begeleider die meedenkt en duidelijk uitleg geeft. Top gozer!

Valkenswaard
Dropping
20 oktober 2023
10
Maureen vliem

Super leuke rit achter in het busje en vervolgens een dropping, erg leuk! Leuk georganiseerd en leuke jongens

Doetinchem
Dropping
5 augustus 2023
Meer reviews

Zij gingen u voor!

15-06-2024

Dropping *  (Eigen locatie)

11-06-2024

Dropping *  (Eigen locatie)

30-05-2024

Dropping *  (Eigen locatie)

24-03-2024

Dropping *  (Eigen locatie)

18-02-2024

Dropping *  (Eigen locatie)

01-12-2023

Dropping *  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen