City Hunters in Mechelen

City Hunters

Hoe blijf je uit de handen van de opsporingsdienst? Is het mogelijk om van het ene op het andere moment te verdwijnen?
Lukt het jullie om onder de radar te blijven?

Blijven jullie uit de handen van de opsporingsdienst? Een bloedstollend kat- en muis teambuildingspel!

Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende en spannende spel: hoe blijf je uit de handen van de opsporingsdienst? Tijdens dit spel moeten de voortvluchtigen alles op alles zetten om uit de handen van de opsporingsteams te blijven, terwijl het opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden…

Wat staat je te wachten tijdens City Hunters?

Bij ontvangst kun je eerst genieten van een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Na deze uitleg worden de teams samengesteld, zodat je weet met en tegen wie je de strijd aangaat. Door middel van onze speciaal ontwikkelde app op je telefoon moeten de teams (geheimzinnige) opdrachten uitvoeren. Als je deze goed uitvoert krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Hiermee kunnen voortvluchtigen informatie verzamelen over de politie en hun einddoel en kunnen de opsporingsteams de live of laatst bekende positie krijgen van de voortvluchtigen. Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen! Lukt het de teams om uit de handen van de opsporingsdienst te blijven? Een super spannende interactieve game….

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder het genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking en wordt het winnende team bekend gemaakt!

 

Meer lezen

City Hunters


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Mechelen

Een bedrijfsuitje in Mechelen? Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Mechelen is een Belgische stad in de provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het zuiden van deze Vlaamse provincie. Deze stad van de Maneblussers kent een authentieke historische stadskern waarin er een redelijk groot aantal katholieke bouwwerken staan. Behalve kerken zul je in Mechelen ook een redelijk groot aantal musea aantreffen. Mechelen telt een ruim aantal aan monumenten en is een unieke stad om een stadstocht of evenement te organiseren. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een relatief kleine stad waarbij het centrum compact genoeg is om je er een dag te kunnen vermaken. Mechelen is een boeiende, gezellige, bourgondische en kindvriendelijke stad, met een rijk verleden. De vele mogelijkheden in deze stad bied u een dag vol plezier. Een personeelsfeest, familiefeest of een vrijgezellendag is ideaal om in deze stad te vieren.  

Mechelen

Reviews

8,5
Ilona ELINGS

Een aanrader, Zeer vermakelijk.

Mechelen
City Hunters
15 mei 2023
10
Daan

Een aantal personen waren te laat. Gelukkig was de begeleider erg meedenkend. Daardoor konden we gelukkig het spel met ze alle spelen. Top

Amsterdam
City Hunters
13 juli 2024
9
Daniel

Erg leuk spel en we hebben ons goed vermaakt + enthousiaste begeleider.

Roermond
City Hunters
11 juli 2024
8
Kim Bruins

We hebben als team een leuke middag gehad!

Zwolle
City Hunters
11 juli 2024
Meer reviews

Zij gingen u voor!

30-06-2024

City Hunters Rotterdam

06-09-2023

City Hunters  (Eigen locatie)

23-08-2023

City Hunters Noordwijk

24-07-2023

City Hunters Gouda

26-03-2023

City Hunters  (Eigen locatie)

11-12-2022

City Hunters  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen