City Game Prison Escape! in Maastricht

City Game Prison Escape

Jullie zitten gevangen en de tijd tikt! In het geheim zijn jullie een uitbraak aan het plannen…. Lukt het jullie om alle codes te kraken en uit het vizier van de bewakers te blijven?

City Game Prison Escape, een spannend en uitdagend uitje! Jullie zitten gevangen en de tijd tikt! In het geheim zijn jullie een uitbraak aan het plannen…. Lukt het jullie om alle codes te kraken en uit het vizier van de bewakers te blijven? 

De City Game Prison Escape is een thrill-seeking City Game waarbij je als team moet proberen te ontsnappen aan je bewakers. Om te ontsnappen heb je codes, sleutels en materialen nodig. Een hamer en een touw zijn namelijk altijd handig. Om deze te bemachtigen bezoek je een aantal verschillende locaties in de stad. Door het oplossen van spannende puzzels en het vinden van geheime aanwijzingen kom je er langzaam achter hoe je kunt ontsnappen! Denk jij dat het jullie lukt binnen de tijd? Een spannende en actieve teambuildingactiviteit in een stad naar keuze!

Wat staat je te wachten tijdens de City Game Prison Escape:

Bij ontvangst wacht onze begeleider je op en krijg je een welkomstdrankje en een uitgebreide uitleg over het spel. Als iedereen een drankje heeft worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Vervolgens ga je de stad in met je team en bezoek je meerdere locaties. Lukt het jullie om als eerste alle codes te kraken en alle aanwijzingen te vinden om te ontsnappen?

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt en onder het genot van een drankje volgt de prijsuitreiking. Denk jij dat je dit spel kunt winnen?

 

Meer lezen

City Game Prison Escape!


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Maastricht

Maastricht is een stad in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg. Zij is de hoofdstad van deze provincie en telt 118.597 inwoners, die Maastrichtenaar worden genoemd. Maastricht is gelegen aan weerszijden van de rivier de Maas. De stad heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot in de Keltische tijd, voor het begin van de huidige jaartelling. Het bekendste plein is het Vrijthof, gelegen nabij de Servaaskerk, die vernoemd is naar de heilige Servatius, de beschermheilige van het vanouds katholieke Maastricht. Deze zuidelijke stad is prachtig en kent veel bezienswaardigheden en om die rede prijzen wij het graag aan als een echte evenementen stad. Tegenwoordig heeft Maastricht vooral het imago van een bourgondische stad, waar het goed winkelen en recreëren is. Dankzij de aanwezigheid van een universiteit en een hogeschool is Maastricht ook nog eens een echte studentenstad. Maastricht is een stad die aan al uw wensen kan voldoen!

Maastricht

Reviews

9,5
Niels Buekers

Goed geregeld uitje. Uitdagend, maar goed haalbaar.

9,5
Aliene Beuinink

Als Vaderdag kado hebben we de escaperoom gedaan om te ontsnappen uit de gevangenis. We speelden het met drie jong volwassenen. Bijzonder om te zien dat er op allerlei gebied een beroep werd gedaan op je vaardigheid. Vooral op samenwerken. In de heetst vd strijd was er wel een moment van fanatisme die dreigde te ontaarden in oorlog. Gelukkig won het gezonde verstand en wisten we de eindstreep te behalen. Opdracht een (visgraat) vonden wij erg moeilijk. Het gevaar van afhaken was zeer aanwezig. Misschien was een chiller start opdracht wat stimulerende. Maar dankzij ons doorzettingsvermogen kunnen we terugkijken op een fantastische middag😉

Meer reviews

Zij gingen u voor!

24-03-2022

City Game Prison Escape  (Eigen locatie)

28-06-2020

City Game Prison Escape Amersfoort

28-11-2019

City Game Prison Escape Maastricht

17-05-2019

City Game Prison Escape Lier

24-04-2019

City Game Prison Escape Volendam
Delen
Ook dit uitje doen