Bridesmaids in Maastricht

 
Even helemaal Los, totdat …........
Even helemaal van de planeet. He-le-maal Los net zoals de beste vriendinnen Lillian en Annie. Als Annie er achter komt dat Lillian gaat trouwen, vraagt Lillian of Annie op haar bruiloft bruidsmeisje wilt zijn. Annie is hier blij om, totdat ze er achter komt wat ze als bruidsmeisje allemaal moet doen…
Tijdens de reis naar Las Vegas ontstaat er een toestand die ze nooit zal vergeten...
Speciaal voor jou en je lotgenoten ontwikkelde TB Events de App Game Bridesmaids Vrijgezellenfeest! Even flink de weg kwijt zijn is menselijk toch? Heel veel plezier staat op het programma en jullie maken de gekste dingen mee die dag.
 
 

Wat kun je verwachten tijdens Bridesmaids Vrijgezellenfeest?

 

We beginnen rustig met een welkomst drankje om in de mood te komen. Daarna volgt een uitgebreide speluitleg voor jou en je groep en vormen we teams. The city is yours ladies…
Jullie gaan vandaag op pad als de 6 dames van Bridesmaids. Lillian de bruid, Annie de chaotische maid of honor, Helen de organisatie queen, Megan de gekke schoonzus, Rita de trashy mom en de onschuldige Becca.

 

Jullie gaan de stad in met een handboek, de TB Events app en een tas vol met attributen. Die opdrachten zijn niet mild, maar wel heel erg leuk. Ze vergen nogal wat flair en overtuigingskracht. Er moet werkelijk van alles nog geregeld worden en het is aan jullie om alles op tijd in orde te hebben voor de grote dag.

Na het inloggen in de app zien jullie een plattegrond met icoontjes. Elke icoontje staat voor een personage uit de film. Aangekomen bij een icoontje zal er een opdracht verschijnen. Voer je deze opdracht goed en origineel uit, dan verdienen jullie een punt. Zijn jullie aan het eind van het avontuur de groep met de meeste punten… Dan zijn jullie de winnaar van vandaag!

Tijdens deze spannende citygame krijgen jullie ook bonus opdrachten in de app! Deze onverwachte opdrachten moeten jullie zo snel mogelijk uitvoeren. Aan het eind van het spel komen alle teams bij elkaar bij het beginpunt voor ‘vergelijkend warenonderzoek’. En een drankje natuurlijk. Wie heeft er de meeste telefoonnummers gescoord? Wie kan er überhaupt niet meer lopen?
Kortom: welk team heeft de meeste punten en wint?

Honger naar meer?
Je zult absoluut niet uitdrogen gedurende het spel, maar reken erop dat je honger hebt aan het eind van het spel! Aansluitend een lunch of diner is een heerlijke afsluiting van jullie middag. Even bijtanken, de avond is nog lang! Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties. Neem contact op voor de mogelijkheden. Bridesmaids Vrijgezellenfeest is in diverse steden in Nederland te doen (ook in het Engels / Duits / Frans). Het spel kan naar wens op iedere locatie uitgezet worden.
 
 
Meer lezen

Bridesmaids


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Maastricht

Maastricht is een stad in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg. Zij is de hoofdstad van deze provincie en telt 118.597 inwoners, die Maastrichtenaar worden genoemd. Maastricht is gelegen aan weerszijden van de rivier de Maas. De stad heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot in de Keltische tijd, voor het begin van de huidige jaartelling. Het bekendste plein is het Vrijthof, gelegen nabij de Servaaskerk, die vernoemd is naar de heilige Servatius, de beschermheilige van het vanouds katholieke Maastricht. Deze zuidelijke stad is prachtig en kent veel bezienswaardigheden en om die rede prijzen wij het graag aan als een echte evenementen stad. Tegenwoordig heeft Maastricht vooral het imago van een bourgondische stad, waar het goed winkelen en recreëren is. Dankzij de aanwezigheid van een universiteit en een hogeschool is Maastricht ook nog eens een echte studentenstad. Maastricht is een stad die aan al uw wensen kan voldoen!

Maastricht

Reviews

10
J. Verheijden

Wat een hilarisch spel. Leuk om zo uit je comfortzone te moeten stappen!!

Maastricht
Bridesmaids
23 juli 2019
9
Margriet

Leuke middag gehad in valkenswaard met de citygame bridesmaids. Vriendelijke begeleiding en goed werkende app.

8
Cheryl

Wat een geweldige, interactieve, vrije manier om de opdrachten uit te voeren. Veel gelachen, gek gedaan en creatieve oplossingen gevonden omdat we buiten de sluitingstijden van de winkels het spel gingen spelen. En gewonnen van ons andere team!! Proost!

Haarlem
Bridesmaids
15 augustus 2020
8,5
Britt Graauwmans

TB Events heeft ervoor gezorgd dat wij een super leuk vrijgezellenfeest hebben gehad.

Breda
Bridesmaids
24 augustus 2017
Meer reviews

Zij gingen u voor!

24-07-2022

BridesMaids  Tiel

30-05-2021

BridesMaids   (Eigen locatie)

06-09-2020

BridesMaids   (Eigen locatie)

04-09-2019

BridesMaids  Antwerpen

08-04-2019

BridesMaids  Antwerpen

06-09-2018

BridesMaids  Arnhem
Delen
Ook dit uitje doen