Zeskamp – Sportief Teamuitje op Eigen Locatie vol Spanning, Humor en Samenwerking
Op zoek naar een actief groepsuitje waarbij samenwerking, snelheid en een flinke dosis plezier centraal staan? De Zeskamp is dé ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of teambuildingmoment, waarbij elk teamlid onmisbaar is.
Wat kunt u verwachten tijdens de Zeskamp?
Na ontvangst wordt uw gezelschap opgedeeld in meerdere teams. Dan barst de strijd los. In een reeks sportieve en soms hilarische uitdagingen testen we de juiste mix van kracht, coördinatie, communicatie en teamgevoel.
U kunt zich verheugen op onderdelen waarbij balans centraal staat, waarin u met het hele team verbonden bent en gelijktijdig moet bewegen. Andere uitdagingen vragen om strategisch denken om letterlijk verder te komen, of om pure kracht en doorzettingsvermogen. Ook is er ruimte voor ludieke proeven waarbij snelheid en samenwerking op een komische manier samenkomen. Wie houdt het hoofd koel én weet het team naar de overwinning te leiden?
Waarom kiezen voor de Zeskamp?
Locatie en maatwerk
De Zeskamp wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Geen locatie beschikbaar? Wij denken graag mee en kunnen een geschikte locatie voor u regelen. Voor kleinere gezelschappen en groepen vanaf 30 personen bieden wij aangepaste offertes.
Laat uw team samenwerken, lachen én presteren tijdens deze dynamische Zeskamp. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en een voorstel op maat.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.