Zeskamp – Sportief Teamuitje op Eigen Locatie vol Spanning, Humor en Samenwerking
Op zoek naar een actief groepsuitje waarbij samenwerking, snelheid en een flinke dosis plezier centraal staan? De Zeskamp is dé ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of teambuildingmoment, waarbij elk teamlid onmisbaar is.
Wat kunt u verwachten tijdens de Zeskamp?
Na ontvangst wordt uw gezelschap opgedeeld in meerdere teams. Dan barst de strijd los. In een reeks sportieve en soms hilarische uitdagingen testen we de juiste mix van kracht, coördinatie, communicatie en teamgevoel.
U kunt zich verheugen op onderdelen waarbij balans centraal staat, waarin u met het hele team verbonden bent en gelijktijdig moet bewegen. Andere uitdagingen vragen om strategisch denken om letterlijk verder te komen, of om pure kracht en doorzettingsvermogen. Ook is er ruimte voor ludieke proeven waarbij snelheid en samenwerking op een komische manier samenkomen. Wie houdt het hoofd koel én weet het team naar de overwinning te leiden?
Waarom kiezen voor de Zeskamp?
Locatie en maatwerk
De Zeskamp wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Geen locatie beschikbaar? Wij denken graag mee en kunnen een geschikte locatie voor u regelen. Voor kleinere gezelschappen en groepen vanaf 30 personen bieden wij aangepaste offertes.
Laat uw team samenwerken, lachen én presteren tijdens deze dynamische Zeskamp. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en een voorstel op maat.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.