Zeskamp – Sportief Teamuitje op Eigen Locatie vol Spanning, Humor en Samenwerking
Op zoek naar een actief groepsuitje waarbij samenwerking, snelheid en een flinke dosis plezier centraal staan? De Zeskamp is dé ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of teambuildingmoment, waarbij elk teamlid onmisbaar is.
Wat kunt u verwachten tijdens de Zeskamp?
Na ontvangst wordt uw gezelschap opgedeeld in meerdere teams. Dan barst de strijd los. In een reeks sportieve en soms hilarische uitdagingen testen we de juiste mix van kracht, coördinatie, communicatie en teamgevoel.
U kunt zich verheugen op onderdelen waarbij balans centraal staat, waarin u met het hele team verbonden bent en gelijktijdig moet bewegen. Andere uitdagingen vragen om strategisch denken om letterlijk verder te komen, of om pure kracht en doorzettingsvermogen. Ook is er ruimte voor ludieke proeven waarbij snelheid en samenwerking op een komische manier samenkomen. Wie houdt het hoofd koel én weet het team naar de overwinning te leiden?
Waarom kiezen voor de Zeskamp?
Locatie en maatwerk
De Zeskamp wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Geen locatie beschikbaar? Wij denken graag mee en kunnen een geschikte locatie voor u regelen. Voor kleinere gezelschappen en groepen vanaf 30 personen bieden wij aangepaste offertes.
Laat uw team samenwerken, lachen én presteren tijdens deze dynamische Zeskamp. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en een voorstel op maat.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Het landschap rond het tegenwoordige Raalte was in de oudheid onherbergzaam. Bossen, zandverstuivingen en moerassen kenmerkten de streek. Rond het jaar 80 na Christus trokken de eerste monniken Salland in om het geloof te verkondigen en het land te beheren.
De eerste bewoners vestigden zich op de hoger gelegen delen, de enken, van waaruit ze de woeste gronden ontgonnen. Ze leefden van de opbrengsten van de primitieve landbouw en de jacht. Het gebied behoorde toe aan de bisschop van Utrecht die een deel van de opbrengst kreeg: de zogeheten 'tienden'. De naam Raalte is voor het eerst te vinden in een oorkonde van 2 augustus 1123. Hierin wordt de 'kerk (van) Raelt' genoemd. Het kerspel - kerkdorp - 'Ter Heyne' is voor het eerst in documenten vastgelegd in 1236. In dat jaar gaf bisschop Otto III van Utrecht het kerspel de opdracht de 'tienden' af te staan aan een nonnenklooster bij Hasselt. Van het 'kerspel Raalte', deel van het bisdom Utrecht, is voor het eerst sprake in 1265. De kerspels Raalte en Ter Heyne hebben samen met de omliggende buurtschappen de grondslag gelegd voor de gemeenten Raalte en Heino. Van oudsher is Raalte een belangrijk centrum geweest, onder meer gelegen aan het inmiddels voor de scheepvaart gesloten Overijssels Kanaal. Heino groeide langzaam en bleef een rustig en nijver agrarisch dorp. Sinds 2001 vormen de voormalige buurgemeenten Raalte en Heino samen één nieuwe gemeente in het hart van Salland die Raalte heet.