Zeskamp – Sportief Teamuitje op Eigen Locatie vol Spanning, Humor en Samenwerking
Op zoek naar een actief groepsuitje waarbij samenwerking, snelheid en een flinke dosis plezier centraal staan? De Zeskamp is dé ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of teambuildingmoment, waarbij elk teamlid onmisbaar is.
Wat kunt u verwachten tijdens de Zeskamp?
Na ontvangst wordt uw gezelschap opgedeeld in meerdere teams. Dan barst de strijd los. In een reeks sportieve en soms hilarische uitdagingen testen we de juiste mix van kracht, coördinatie, communicatie en teamgevoel.
U kunt zich verheugen op onderdelen waarbij balans centraal staat, waarin u met het hele team verbonden bent en gelijktijdig moet bewegen. Andere uitdagingen vragen om strategisch denken om letterlijk verder te komen, of om pure kracht en doorzettingsvermogen. Ook is er ruimte voor ludieke proeven waarbij snelheid en samenwerking op een komische manier samenkomen. Wie houdt het hoofd koel én weet het team naar de overwinning te leiden?
Waarom kiezen voor de Zeskamp?
Locatie en maatwerk
De Zeskamp wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Geen locatie beschikbaar? Wij denken graag mee en kunnen een geschikte locatie voor u regelen. Voor kleinere gezelschappen en groepen vanaf 30 personen bieden wij aangepaste offertes.
Laat uw team samenwerken, lachen én presteren tijdens deze dynamische Zeskamp. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en een voorstel op maat.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Het traditionele bouwmateriaal in de stad bleef tot ver in de 20e eeuw baksteen, waardoor Hamburg zowel de stad van de baksteengotiek als de stad van het baksteenexpressionisme is.
Hamburg leed door luchtbombardementen in de Tweede Wereldoorlog grote schade, die slechts gedeeltelijk werd hersteld. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door vijf kerktorens en de toren van het uit 1897 daterende raadhuis. Van de torens van de vijf hoofdkerken was die van de St. Nikolai van 1874 tot 1876 kortstondig de hoogste van de wereld. De bijbehorende kerk is na de oorlog niet meer herbouwd. Als het symbool van de stad geldt een andere toren, die van de Sint-Michaelskerk (1751-1762). De andere belangrijke kerken zijn de neogotische Sint-Petruskerk (1842, met 14e-eeuwse delen), de Sint-Jacobikerk met zijn beroemde Schnitgerorgel en Drievuldigheidsaltaar (1518; meester Johan van Collen) en de Sint-Catharinakerk (1380-1426). Slechts enkele recentere gebouwen in de binnenstad, waaronder de Elbphilharmonie, steken boven de kerktorens uit.
Op een eiland in de Elbe bevindt zich de Speicherstadt, een groot complex van op palen gebouwde pakhuizen uit het eind van de 19e eeuw. Karakteristieke 20e-eeuwse bakstenen gebouwen bevinden zich in het Kontorhausviertel, waaronder het Chilehaus van Fritz Höger (1924). Deze beide locaties werden op 5 juli 2015 door de UNESCO uitgeroepen tot cultureel werelderfgoed en toegevoegd aan de werelderfgoedlijst. Aan de Elbeoever is een grootscheeps stadsvernieuwingsproject bezig in de wijk HafenCity met de Elbphilharmonie als nieuw landmark voor de stad.
Over de talrijke kanalen in Hamburg liggen in totaal meer dan 2300 bruggen. Daarmee heeft Hamburg meer bruggen dan Amsterdam en Venetië samen.
Ten westen van het stadscentrum ligt de uitgaanswijk Sankt Pauli, waar de Reeperbahn, bijgenaamd die sündige Meile, de bekendste straat is. Humburg is zeer geschikt voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!