Zeskamp – Sportief Teamuitje op Eigen Locatie vol Spanning, Humor en Samenwerking
Op zoek naar een actief groepsuitje waarbij samenwerking, snelheid en een flinke dosis plezier centraal staan? De Zeskamp is dé ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of teambuildingmoment, waarbij elk teamlid onmisbaar is.
Wat kunt u verwachten tijdens de Zeskamp?
Na ontvangst wordt uw gezelschap opgedeeld in meerdere teams. Dan barst de strijd los. In een reeks sportieve en soms hilarische uitdagingen testen we de juiste mix van kracht, coördinatie, communicatie en teamgevoel.
U kunt zich verheugen op onderdelen waarbij balans centraal staat, waarin u met het hele team verbonden bent en gelijktijdig moet bewegen. Andere uitdagingen vragen om strategisch denken om letterlijk verder te komen, of om pure kracht en doorzettingsvermogen. Ook is er ruimte voor ludieke proeven waarbij snelheid en samenwerking op een komische manier samenkomen. Wie houdt het hoofd koel én weet het team naar de overwinning te leiden?
Waarom kiezen voor de Zeskamp?
Locatie en maatwerk
De Zeskamp wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Geen locatie beschikbaar? Wij denken graag mee en kunnen een geschikte locatie voor u regelen. Voor kleinere gezelschappen en groepen vanaf 30 personen bieden wij aangepaste offertes.
Laat uw team samenwerken, lachen én presteren tijdens deze dynamische Zeskamp. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en een voorstel op maat.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.