Wie is de Sjaak? bij Taverne De Oude Munt Weertin Weert

Doet iemand anders de opdracht voor je of ben jij de Sjaak?! Een superleuk vrijgezellenfeest!

Bij een goed vrijgezellenfeest moet een hoop lol worden gemaakt en dien je krom te liggen van het lachen! Wie is de Sjaak is hier zeer geschikt voor. Ga met je vrienden of vriendinnen een stadscentrum in en voer samen de meeste vreemde, grappige en soms gênante opdrachten uit.

Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. The city is your playground! Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. 

Wat staat jullie te wachten tijdens Wie is de Sjaak?

Je kunt niet droog de strijd in en dus word je ontvangen met een biertje of wijntje. Na een korte speluitleg vormen we teams van vier tot zes personen en gaat jullie groep gewapend met een zak attributen en een opdrachtboek op pad.

Elke deelnemer krijgt meerdere opdrachten voor zijn kiezen. Hoe erg je voor aap staat hangt af of je iemand kunt vinden die met je mee wil doen. Lukt dat je niet? Dan zal je het in je eentje moeten doen maar dan wel EXTRA gênant. De kans bestaat dat je in keer met een stokbrood tussen je benen loopt en wildvreemden een hapje moet laten nemen van jouw hotdog! Of dat je je schoonouders moet bellen en overtuigend moet vertellen dat je toch op het andere geslacht valt! Kortom een dag vol gekkigheid.

Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje doen jullie het nog een keer dunnetjes over: samen bespreek je de oogst van die dag!

Honger naar meer?
Reken maar dat je honger hebt aan het eind van het spel! Een lunch of een diner  is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties.
Kleinere groepen dan 12 personen of groepen groter dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Meer lezen

Wie is de Sjaak?


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Taverne De Oude Munt Weert in Weert

Taverne De Oude Munt Weert in Weert

We zijn sinds 1974 een goed lopend café-restaurant met vriendelijke bediening en een menukaart met "voor elck wat wils". We zijn vrouwvriendelijk, houden dus niet van zatlappen. We geven gemiddeld 100 gasten per dag te eten en en we hebben klanten die al 30 jaar komen!

Onze sfeer is gemoedelijk, populair, en vernieuwend.
Wij zijn elke dag geopend van 10 uur 's ochtends tot 12 uur 's avonds, zon- en feestdagen openen we om half vijf. De keuken gaat half twaalf open en je kunt dan aan een stuk dooreten tot half twaalf s' nachts. Op de eerste etage hebben wij een bijzonder sfeervol zaaltje waar je goed met een man of 85 kunt borrelen en met ± 45 kunt eten (leuke keuzemenu's in allerlei prijsklassen). Maar over dát soort evenementen moet je maar even een persoonlijk gesprek hebben met de uitbater zelve.

Weert

De naam Weert geeft reeds aan hoe de plaats is ontstaan. Weer' is identiek aan waard: een stuk land, gelegen bij of te midden van wateren en moerassen, m.a.w. een ingedijkt stuk land. Dat de plaats deze naam ontving is heel begrijpelijk wanneer men bedenkt dat destijds deze streek zowel in het noorden, oosten als in het zuiden omgeven was door uitgestrekte Peelplassen en moerassen, die vroeger een veel grotere oppervlakte bestreken dan tegenwoordig. Tussen deze onbewoonbare wildernissen lag een hoog en droog eiland en hierop is Weert ontstaan. Het hele gebied werd onderscheiden in twee gedeelten: het hoger gedeelte ‘Overweert’ (thans Weert) en het lagere gedeelte Nederweert. In de omgeving van Weert hebben al sinds de prehistorie mensen gewoond. Dat blijkt uit vondsten uit de steentijd en de aanwezigheid van de resten van een groot urnenveld uit de late bronstijd op de Boshoverheide. Door middel van een verhard voetpad is dit urnenveld toegankelijk gemaakt. Tevens zijn er bewoningssporen uit de ijzertijd en de Romeinse tijd gevonden.

De plaats is ontstaan aan een knooppunt van wegen in het heide- en veengebied op de grens van Brabant en Limburg aan de rand van de Peel.

Weert

Reviews

8,5
Tim Peters

Het is een hilarisch en leuk spel. We hebben enorm genoten.

Meer reviews

Zij gingen u voor!

16-11-2018

Wie is de Sjaak?  Arnhem

19-04-2017

Wie is de Sjaak?  Enschede

14-06-2016

Wie is de Sjaak?  Sneek
Delen
Ook dit uitje doen