De Wanted Citygame is begonnen!
Zijn jullie slim en snel genoeg om twee uur lang uit handen te blijven van het achtervolgende team? Of lukt het de Hunters om de voortvluchtigen op tijd in de kraag te vatten? Dit zenuwslopende achtervolgingsspel staat garant voor spanning, actie en teamwork!
Ga met collega’s, vrienden of familie de uitdaging aan in dit meeslepende kat-en-muisspel. De teams worden ter plaatse ingedeeld. Het voortvluchtige team krijgt een paar minuten voorsprong en mag zich daarna alleen lopend of beperkt met vervoer verplaatsen. Ondertussen ontvangen de achtervolgers live GPS-updates om de jacht te openen.
Maar let op: je mag niet twee keer dezelfde route nemen, niet langer dan 10 minuten hetzelfde vervoermiddel gebruiken, je mag geen gebouwen in én je moet binnen het stadscentrum blijven. Strategie, snelheid en samenwerking zijn cruciaal. Wie weet zijn jullie de ongrijpbare winnaars!
Hoe verloopt een potje Wanted?
Jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje, waarna de spelregels duidelijk worden uitgelegd. Zodra de teams zijn samengesteld, is het tijd om te verdwijnen — letterlijk.
De achtervolgers krijgen live toegang tot de locatie van het andere team en zetten de achtervolging in. Door slimme hints, scherpe analyse en samenwerking kun je de anderen te slim af zijn… of juist vangen!
Na een enerverende jacht verzamelen alle teams zich weer op de startlocatie. Onder het genot van een drankje volgt de bekendmaking van het winnende team. Bereid je voor op adrenaline, lol en onvergetelijke momenten in deze unieke citygame!
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.