The Elimination Game (eigen locatie) in Lichtenvoorde

Het verhaal speelt zich af in een futuristische wereld waar de elite de macht heeft en de kloof tussen arm en rijk gigantisch groot is. De elite heeft The Elimination Game bedacht: een wrede spelshow waarin de armen een kans krijgen om toe te treden tot de rijke bovenlaag — maar tegen een hoge prijs. Door zeven uitdagende beproevingen, elk gebaseerd op een ander type intelligentie, moeten de teams zich bewijzen.  

Tijdens het spel kunnen de deelnemers een geheime verhaallijn ontdekken en zo de waarheid achter The Elimination Game ontrafelen. Dit zorgt voor een extra laag spanning en een verrassende wending die alleen de scherpste spelers zullen doorzien.  

Tijdens het spel komt ‘Momo’ op onverwachte momenten tevoorschijn — een mysterieuze toezichthouder in een angstaanjagende outfit. Zodra Momo de beruchte ‘Freeze’ fase activeert, mag niemand bewegen. Wie toch beweegt, wordt meegenomen, vastgebonden en kan pas terugkeren na het oplossen van een extra puzzel. Dit creëert ijzingwekkend spannende momenten en houdt iedereen continu op scherp.  

De teams werken met een unieke, verrijdbare flight-case vol opdrachten. Per ronde klikken ze een nieuwe laag los en starten meteen met de volgende uitdaging.  

In de grote finale strijden alle teams om de ultieme overwinning. De twee best scorende teams van de voorafgaande rondes ontvangen een speciale hint die hen kan helpen het eindspel sneller op te lossen. De laatste punten kunnen allesbepalend zijn: pas na de finale wordt de definitieve ranglijst gepresenteerd en worden de winnaars onthuld.  

Beschikbaar in Nederlands en Engels.



 

 

Meer lezen

The Elimination Game (eigen locatie)


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 228 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Lichtenvoorde

Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60  zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.

Lichtenvoorde
Delen
Ook dit uitje doen