The Communication Box in Sint-Truiden

The Communication Box – Uitdagende Teambuildingsactiviteit op Eigen Locatie

Effectieve communicatie is essentieel binnen elk team. Het verbindt collegas, creëert vertrouwen en zorgt voor optimale samenwerking. Met The Communication Box bieden wij een unieke en uitdagende teambuildingsactiviteit waarin deelnemers ervaren hoe communicatie vanuit verschillende perspectieven werkt. Dit helpt teams om van elkaar te leren en hun communicatievaardigheden te verbeteren.

De case: Europol heeft twee geheimzinnige kisten onderschept die niet te dicht bij elkaar mogen komen. De specialisten van Europol zijn er niet in geslaagd de codes te kraken. Alleen jullie, als externe communicatie-experts, kunnen het mysterie ontrafelen en een ramp voorkomen.

Wat kun je verwachten tijdens The Communication Box?

Het team wordt verdeeld in twee groepen die elk een box op afstand bedienen. Door perfecte communicatie – zowel verbaal via portofoon als non-verbaal door middel van liplezen, gebarentaal en tekenen – moeten beide boxen geopend worden. Jullie laten zien dat communicatie van wereldniveau essentieel is voor succes. Test het oplossend vermogen en ervaar de kracht van teamwork tijdens deze spannende case. Samen puzzel je naar de oplossing en help je Europol in deze boeiende teambuildingsactiviteit.

 

Meer lezen

The Communication Box


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 228 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Sint-Truiden

Sint-Truiden telt tweebezienswaardgheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan: het belfort op de Grote Markt en het Sint-Agnesbegijnhof. Het Belfort van Sint-Truiden is een historische belforttoren, die oorspronkelijk deel uit maakte van de lakenhal. Tegenwoordig is het belfort onderdeel van het stadhuis van Sint-Truiden, dat in de 18e eeuw om de lakenhal heen gebouwd werd. Het onderste deel van het belfort dateert uit de 13e eeuw, de rest uit 1608. In 2005 werd het belfort van Sint-Truiden op de werelderfgoedlijst van de UNESCO geplaatst als onderdeel van de groepsinschrijving van 56 belforten in België en Frankrijk.
De hallen uit 1366 vormen thans een deel van de benedenverdieping van het stadhuis, waarvan de gevels in 1754-55 vernieuwd werden door de Luikse architect Etienne Fayen. De 18e-eeuwse vertrekken op de verdieping zijn rijk gedecoreerd met stucwerk. De reliëfs in de vestibule van 1788 zijn gesigneerd door André Vivroux uit Luik. De allegorieën op de schoorsteenmantel van de raadzaal-trouwzaal zijn olieverfschilderingen van de Maastrichts-Luikse schilder Jean-Baptiste Coclers. Op de kroonlijst staan de wapens afgebeeld van de elf historische ambachten van Sint-Truiden. Samen met veel andere bezienswaardigheden in het centrum maakt Sint-Truiden uitermate geschikt voor een uniek uitje!
Sint-Truiden

Reviews

9
Elly

Wij hebben de Communication Box als zeer enerverend en leerzaam ervaren. Wij waren als team zeker hierover te spreken.

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen