Wij hebben de Communication Box als zeer enerverend en leerzaam ervaren. Wij waren als team zeker hierover te spreken.
The Communication Box – Uitdagende Teambuildingsactiviteit op Eigen Locatie
Effectieve communicatie is essentieel binnen elk team. Het verbindt collega’s, creëert vertrouwen en zorgt voor optimale samenwerking. Met The Communication Box bieden wij een unieke en uitdagende teambuildingsactiviteit waarin deelnemers ervaren hoe communicatie vanuit verschillende perspectieven werkt. Dit helpt teams om van elkaar te leren en hun communicatievaardigheden te verbeteren.
De case: Europol heeft twee geheimzinnige kisten onderschept die niet te dicht bij elkaar mogen komen. De specialisten van Europol zijn er niet in geslaagd de codes te kraken. Alleen jullie, als externe communicatie-experts, kunnen het mysterie ontrafelen en een ramp voorkomen.
Wat kun je verwachten tijdens The Communication Box?
Het team wordt verdeeld in twee groepen die elk een box op afstand bedienen. Door perfecte communicatie – zowel verbaal via portofoon als non-verbaal door middel van liplezen, gebarentaal en tekenen – moeten beide boxen geopend worden. Jullie laten zien dat communicatie van wereldniveau essentieel is voor succes. Test het oplossend vermogen en ervaar de kracht van teamwork tijdens deze spannende case. Samen puzzel je naar de oplossing en help je Europol in deze boeiende teambuildingsactiviteit.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Wij hebben de Communication Box als zeer enerverend en leerzaam ervaren. Wij waren als team zeker hierover te spreken.