The Communication Box Diner in Vlissingen

 

The Communication Box – Uitdagende Teambuildingsactiviteit op Eigen Locatie

Effectieve communicatie is essentieel binnen elk team. Het verbindt collegas, creëert vertrouwen en zorgt voor optimale samenwerking. Met The Communication Box bieden wij een unieke en uitdagende teambuildingsactiviteit waarin deelnemers ervaren hoe communicatie vanuit verschillende perspectieven werkt. Dit helpt teams om van elkaar te leren en hun communicatievaardigheden te verbeteren.

De case: Europol heeft twee geheimzinnige kisten onderschept die niet te dicht bij elkaar mogen komen. De specialisten van Europol zijn er niet in geslaagd de codes te kraken. Alleen jullie, als externe communicatie-experts, kunnen het mysterie ontrafelen en een ramp voorkomen.

Wat kun je verwachten tijdens The Communication Box?

Het team wordt verdeeld in twee groepen die elk een box op afstand bedienen. Door perfecte communicatie – zowel verbaal via portofoon als non-verbaal door middel van liplezen, gebarentaal en tekenen – moeten beide boxen geopend worden. Jullie laten zien dat communicatie van wereldniveau essentieel is voor succes. Test het oplossend vermogen en ervaar de kracht van teamwork tijdens deze spannende case. Samen puzzel je naar de oplossing en help je Europol in deze boeiende teambuildingsactiviteit.

 

 

Meer lezen

The Communication Box Diner


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 228 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Vlissingen

Vlissingen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen aan de noordzijde van de monding van de Westerschelde op Walcheren. De stad Vlissingen telt ongeveer 33.000 inwoners. De gelijknamige gemeente heeft 44.580 inwoners  en een oppervlakte van 344,98 km², waarvan 310,84 km² water.

Bij de gemeente Vlissingen horen de plaatsen Oost-Souburg, West-Souburg en Ritthem, al mogen Oost- en West Souburg tot wijken van Vlissingen gerekend worden. De gemeenten Middelburg en Vlissingen vormen samen een agglomeratie van bijna 93.000 inwoners.

Tijdens de Tachtigjarige Oorlog was de stad in Spaanse handen, Vlissingen was op 6 april 1572 de tweede stad na Den Briel die zich van de Spanjaarden bevrijdde. In tegenstelling tot Den Briel werd Vlissingen niet door de geuzen maar door haar eigen inwoners bevrijd. Vlissingen is onder Napoleon, voordat hij heel Nederland inlijfde, ook een tijd in Franse handen geweest en ook nog eens in Engelse handen.

Vlissingen
Delen
Ook dit uitje doen