Zeer leuke namiddag gehad met de ploeg. Activiteit waar iedereen bij betrokken wordt. Top
Robinson Uitje – Uniek en Actief Bedrijfsuitje en Teambuilding Evenement op Eigen Locatie
Bent u op zoek naar een verrassend en actief bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of familiedag? Het Robinson Uitje combineert spanning, samenwerking en plezier in één onvergetelijke ervaring. Speel samen met collega’s, vrienden of familie een uitdagend spel vol mysterieuze opdrachten waarbij iedereen actief betrokken is.
Wat kunt u verwachten tijdens het Robinson Uitje?
Tijdens dit unieke teambuilding evenement strijden teams in verschillende kampen tegen elkaar in uitdagende Robinsonproeven. Samenwerking, strategie en tactiek staan centraal in deze verrassende en raadselachtige opdrachten:
Als afsluiting nemen alle teams het tegen elkaar op in een spectaculaire eindstrijd waarin creativiteit, samenwerking en vaardigheid samenkomen. Het team dat deze ultieme uitdaging het beste weet te doorstaan, wordt met trots gekroond tot winnaar van het Robinson Uitje.
Locatie van het Robinson Uitje
Dit Robinson Uitje vindt plaats op uw eigen locatie. Heeft u zelf geen geschikte plek? Neem contact met ons op, wij helpen u graag met het vinden van een passende locatie voor uw bedrijfsuitje, familiedag of teambuilding activiteit.
Waarom kiezen voor het Robinson Uitje als bedrijfsuitje?
Wilt u een uniek en actief bedrijfsuitje organiseren dat de onderlinge band versterkt? Neem contact met ons op voor meer informatie en een voorstel op maat.
Meer lezen
Vanaf 18 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.
Zeer leuke namiddag gehad met de ploeg. Activiteit waar iedereen bij betrokken wordt. Top