Mario Kart Stadsspel Kinderedtie – Scheur door de stad met TB Events!
Ben jij klaar voor een racen als nooit tevoren? Stap in de wereld van Mario Kart, maar dan in het écht! 🎮🏁 In dit interactieve stadsspel, gespeeld via de handige TB Events app, transformeren jij en je teamgenoten in echte legendes van de stad.
🚥 Echte Mario Kart vibes – Verzamel coins, ontwijk bananenschillen en saboteer je tegenstanders met boobytraps terwijl je de stad verkent.
🏆 Uitdagende opdrachten – Van razendsnelle races tot hilarische fotoopdrachten: teamwork en snelheid zijn de sleutel tot de overwinning.
👑 Strijd om de hoogste score – Wie pakt de meeste punten en eindigt op dat felbegeerde podium?
Dit stadsspel is perfect voor kinderfeestjes. Of je nu een diehard Mario-fan bent of gewoon zin hebt in een unieke activiteit vol actie en humor – dit wordt een ervaring om nooit te vergeten! En u kunt natuurlijk nog heerlijk na genieten van uw avontuur met het online fotoalbum! Alles staat klaar voor een compleet verzorgt uitje..... klaar voor de start?
Note: dit spel wordt te voet gespeeld met de tb events app. Er zal geen gebruik gemaakt worden van echte karts. Het spel wordt gespeeld zonder begeleiding. Alle spel materialen worden via de post naar u op gestuurd.
Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.