La Casa Del Dinero in Lichtenvoorde

Dit spel is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de papel.

El Profesor heeft jullie hulp nodig! Hij heeft weer een nieuw plan in zijn hoofd om een grote roof te plegen en daarbij heeft hij een goed en gevat team nodig die hem hierbij helpt. Denken jullie dat jullie het geschikte team zijn om deze roof tot een goed einde te brengen en daarna een leven vol rijkdom en plezier te leiden?

Tijdens het La Casa del Dinero spel zullen jullie doormiddel van het oplossen van verschillende hersen krakende en out of the box puzzelopdrachten moeten zien te infiltreren in de bank, de kluis kraken en vervolgens weer moeten ontsnappen uit de bank. Dit spel staat garant voor veel spanning en sensatie. Maar het is ook een flinke uitdaging.

Denken jullie dat jullie over genoeg kennis en omdenk kwaliteiten beschikken om deze grote roof tot een goed einde te brengen? Wacht dan niet langer en help El Profesor door La Casa del Dinero te boeken!

Juist in deze tijd moeten we thuis blijven, maar willen we toch leuke en spannende dingen blijven doen. Dit spel is een combinatie van beide. 

Dit spel speel je gewoon thuis vanachter je eigen tablet. Daarnaast is het superspannend en interactief spel.

 

Meer lezen

La Casa Del Dinero


Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Lichtenvoorde

Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60  zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.

Lichtenvoorde

Reviews

9
Yenthe

Heel leuk!

8,5
Evelien

Bedankt voor het organiseren van alles! Het spel was leuk, interessant en gedetailleerd.

10
Koen

Zeer fijne avond gehad met sharon

9,5
Jeannette Boer

Wij hebben hem vandaag gespeeld en het was super leuk! top spel! We hebben ervan genoten. Bedankt :)

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen