Kolonisten van Catan (zonder horeca) (eigen locatie) in Zoetermeer

Levensecht Kolonisten van Catan

Grondstof voor een verrassend spannende strijd

 

Dit super spannende, tactische spel kluistert vele fans avonden lang aan het bord. Door de juiste grondstoffen als graan, hout en wol te verzamelen, koloniseert u een dorp. TB Events brengt dit razend populaire bordspel nu in een levensechte variant. Terug naar af: elke pionier bouwt in teamvorm aan z’n eigen toekomst.

 

Wat staat u te wachten? 
Na ontvangst volgt een uitgebreide speluitleg en vormen we teams. Met een handboek leg je een route af langs alle bezienswaardigheden van de stad. Zoekfoto's vinden, opdrachten goed uitvoeren en juist antwoorden zorgen voor onderhandelingsbouwstoffen.

 

Deze kunnen worden omgezet in een dorp, stad en straten en onderling kan er onderhandeld worden om ontbrekende bouwstoffen te krijgen. Welk team manoeuvreert zich in de de beste onderhandelingspositie en verovert de stad?

Aan het einde van de tocht volgt de prijsuitreiking.

Levensecht Kolonisten van Catan is te spelen in vrijwel elke stad in Nederland, België en Duitsland (ook in het Enegels).


Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aagepaste offerte.

Meer lezen

Kolonisten van Catan (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Zoetermeer

Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.

De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.

Zoetermeer

Reviews

0 reviews gevonden, plaats een review

Meer reviews

Zij gingen u voor!

19-09-2021

Kolonisten van Catan (zonder horeca)  (Eigen locatie)

01-11-2016

Kolonisten van Catan (zonder horeca)  (Eigen locatie)

31-05-2016

Kolonisten van Catan (zonder horeca)  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen