Kolonisten van Catan (zonder horeca) (eigen locatie) in Lichtenvoorde

Levensecht Kolonisten van Catan

Grondstof voor een verrassend spannende strijd

 

Dit super spannende, tactische spel kluistert vele fans avonden lang aan het bord. Door de juiste grondstoffen als graan, hout en wol te verzamelen, koloniseert u een dorp. TB Events brengt dit razend populaire bordspel nu in een levensechte variant. Terug naar af: elke pionier bouwt in teamvorm aan z’n eigen toekomst.

 

Wat staat u te wachten? 
Na ontvangst volgt een uitgebreide speluitleg en vormen we teams. Met een handboek leg je een route af langs alle bezienswaardigheden van de stad. Zoekfoto's vinden, opdrachten goed uitvoeren en juist antwoorden zorgen voor onderhandelingsbouwstoffen.

 

Deze kunnen worden omgezet in een dorp, stad en straten en onderling kan er onderhandeld worden om ontbrekende bouwstoffen te krijgen. Welk team manoeuvreert zich in de de beste onderhandelingspositie en verovert de stad?

Aan het einde van de tocht volgt de prijsuitreiking.

Levensecht Kolonisten van Catan is te spelen in vrijwel elke stad in Nederland, België en Duitsland (ook in het Enegels).


Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aagepaste offerte.

Meer lezen

Kolonisten van Catan (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Lichtenvoorde

Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60  zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.

Lichtenvoorde

Reviews

0 reviews gevonden, plaats een review

Meer reviews

Zij gingen u voor!

19-09-2021

Kolonisten van Catan (zonder horeca)  (Eigen locatie)

01-11-2016

Kolonisten van Catan (zonder horeca)  (Eigen locatie)

31-05-2016

Kolonisten van Catan (zonder horeca)  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen