Kettingreactie Workshop – Actieve Teambuilding Activiteit voor Bedrijfsuitjes en Teams
Bent u op zoek naar een creatieve en interactieve teambuilding workshop voor uw volgende bedrijfsuitje of groepsactiviteit? De Kettingreactie Workshop stimuleert samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen binnen teams van elke samenstelling en grootte. Ontwikkel samen een indrukwekkende kettingreactie die doorgaat tot het einde van het parcours.
Wij bieden een speciale competitieve spelvariant aan waarin teams het tegen elkaar opnemen om de beste kettingreactie te bouwen. In deze spannende wedstrijd staan creativiteit, precisie en teamwork centraal. Het doel is om de langste en meest spectaculaire kettingreactie te realiseren.
Tijdens deze teambuildingsactiviteit werken teams met een breed assortiment aan materialen, zoals touwen, banden, ballen en buizen. Alles wat kan vallen, rollen of zwaaien mag worden ingezet, inclusief objecten uit de directe omgeving. De workshop is geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties, met een voorkeur voor binnen vanwege optimale controle en comfort.
Voordelen van de Kettingreactie Workshop
Locatie en maatwerk
Deze workshop is flexibel inzetbaar op locatie naar keuze in Nederland, Duitsland en België. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsdag of ander teambuilding evenement, wij stemmen de activiteit graag af op uw wensen en locatie.
Wilt u een verbindende en uitdagende teambuilding workshop organiseren waarbij teams strijden om de overwinning? Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk voorstel.
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Veghel is een plaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Veghel is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veghel. In 1225 wordt Veghel voor het eerst genoemd als Vehchele. Het eerste deel is mogelijk te verbinden met het Zuid-Nederlandse vigge 'jong varken. Wegens stedelijke ontwikkeling vanaf midden 19e eeuw werd Veghel later de Parel van de Meierij genoemd, verwijzend naar de regionale functie van Veghel in de Brabantse Midden-Meierij. Veghel ligt aan het nationaal landschap Het Groene Woud.
Veghel is waarschijnlijk ontstaan in de vroege middeleeuwen. De plaatsnaam gaat, wat het laatste deel betreft, vermoedelijk terug op lo 'bos', hier misschien 'poel'. Het eerste deel is mogelijk te verbinden met het Zuid-Nederlandse vigge 'jong varken'. De eerste ontginningen vonden in de vroege middeleeuwen plaats op vruchtbare bosgronden langs de Aa. Grote ontginningen uit die periode waren o.a. De Wielse Hoef bij de Leest; Baecxhoeve, De Hofstad en de Zijtaartse Hoef bij Zijtaart. Een wat afgelegen ontginning vormde het goed Zondveldse Hoef ter hoogte van het Zondveld. Kleinere boeren ontgonnen landerijen als De Donk en het Bergsven ten zuiden van de Leest. In het huidige dorp Veghel vormt het gebied Hezelaar een oude ontginning. Toch lag de oudste kern van Veghel waarschijnlijk niet in het huidige dorp.