Kettingreactie Workshop – Actieve Teambuilding Activiteit voor Bedrijfsuitjes en Teams
Bent u op zoek naar een creatieve en interactieve teambuilding workshop voor uw volgende bedrijfsuitje of groepsactiviteit? De Kettingreactie Workshop stimuleert samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen binnen teams van elke samenstelling en grootte. Ontwikkel samen een indrukwekkende kettingreactie die doorgaat tot het einde van het parcours.
Wij bieden een speciale competitieve spelvariant aan waarin teams het tegen elkaar opnemen om de beste kettingreactie te bouwen. In deze spannende wedstrijd staan creativiteit, precisie en teamwork centraal. Het doel is om de langste en meest spectaculaire kettingreactie te realiseren.
Tijdens deze teambuildingsactiviteit werken teams met een breed assortiment aan materialen, zoals touwen, banden, ballen en buizen. Alles wat kan vallen, rollen of zwaaien mag worden ingezet, inclusief objecten uit de directe omgeving. De workshop is geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties, met een voorkeur voor binnen vanwege optimale controle en comfort.
Voordelen van de Kettingreactie Workshop
Locatie en maatwerk
Deze workshop is flexibel inzetbaar op locatie naar keuze in Nederland, Duitsland en België. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsdag of ander teambuilding evenement, wij stemmen de activiteit graag af op uw wensen en locatie.
Wilt u een verbindende en uitdagende teambuilding workshop organiseren waarbij teams strijden om de overwinning? Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk voorstel.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.