Kettingreactie Workshop – Actieve Teambuilding Activiteit voor Bedrijfsuitjes en Teams
Bent u op zoek naar een creatieve en interactieve teambuilding workshop voor uw volgende bedrijfsuitje of groepsactiviteit? De Kettingreactie Workshop stimuleert samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen binnen teams van elke samenstelling en grootte. Ontwikkel samen een indrukwekkende kettingreactie die doorgaat tot het einde van het parcours.
Wij bieden een speciale competitieve spelvariant aan waarin teams het tegen elkaar opnemen om de beste kettingreactie te bouwen. In deze spannende wedstrijd staan creativiteit, precisie en teamwork centraal. Het doel is om de langste en meest spectaculaire kettingreactie te realiseren.
Tijdens deze teambuildingsactiviteit werken teams met een breed assortiment aan materialen, zoals touwen, banden, ballen en buizen. Alles wat kan vallen, rollen of zwaaien mag worden ingezet, inclusief objecten uit de directe omgeving. De workshop is geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties, met een voorkeur voor binnen vanwege optimale controle en comfort.
Voordelen van de Kettingreactie Workshop
Locatie en maatwerk
Deze workshop is flexibel inzetbaar op locatie naar keuze in Nederland, Duitsland en België. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsdag of ander teambuilding evenement, wij stemmen de activiteit graag af op uw wensen en locatie.
Wilt u een verbindende en uitdagende teambuilding workshop organiseren waarbij teams strijden om de overwinning? Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk voorstel.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Roosendaal is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in deze gemeente wonen 77.571 mensen. Voor de naam Roosendaal zijn er twee verklaringen. De naam zou volgens sommigen een symbolische betekenis hebben. Het ‘dal der rozen’ zou verwijzen naar de Heilige Maria, aan wie de eerste kapel te Roosendaal oorspronkelijk was gewijd. Pas later werd Sint Jan de Doper de patroonheilige. Maria werd in de Middeleeuwen vaak door bloemen gesymboliseerd. Zo stond de witte lelie voor zuiverheid en de roos was het symbool van volmaaktheid. Erg plausibel lijkt deze complexe verklaring niet. Anderen verklaren de naam Roosendaal als rietdal: risse is een andere naam voor riet. Dat is meer aannemelijk. De locatie was oorspronkelijk een bijna drooggevallen moeras tussen de zandruggen of donken, dat in de zomer vol riet stond (volgens Jan Cartens, Voetsporen van mijn moeder. Naast dat Roosendaal geschikt is voor verschillende evenementen is het ook een stad waarbij u kunt genieten van de sfeer!