Kettingreactie Workshop – Actieve Teambuilding Activiteit voor Bedrijfsuitjes en Teams
Bent u op zoek naar een creatieve en interactieve teambuilding workshop voor uw volgende bedrijfsuitje of groepsactiviteit? De Kettingreactie Workshop stimuleert samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen binnen teams van elke samenstelling en grootte. Ontwikkel samen een indrukwekkende kettingreactie die doorgaat tot het einde van het parcours.
Wij bieden een speciale competitieve spelvariant aan waarin teams het tegen elkaar opnemen om de beste kettingreactie te bouwen. In deze spannende wedstrijd staan creativiteit, precisie en teamwork centraal. Het doel is om de langste en meest spectaculaire kettingreactie te realiseren.
Tijdens deze teambuildingsactiviteit werken teams met een breed assortiment aan materialen, zoals touwen, banden, ballen en buizen. Alles wat kan vallen, rollen of zwaaien mag worden ingezet, inclusief objecten uit de directe omgeving. De workshop is geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties, met een voorkeur voor binnen vanwege optimale controle en comfort.
Voordelen van de Kettingreactie Workshop
Locatie en maatwerk
Deze workshop is flexibel inzetbaar op locatie naar keuze in Nederland, Duitsland en België. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsdag of ander teambuilding evenement, wij stemmen de activiteit graag af op uw wensen en locatie.
Wilt u een verbindende en uitdagende teambuilding workshop organiseren waarbij teams strijden om de overwinning? Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk voorstel.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Sneek is ontstaan in de 10e eeuw op een hoger gelegen zandige landtong en is tot ontwikkeling gekomen na de aanleg van de zuidelijke dijk van de Hempolder Scherhem. Daar kruiste deze de vaarweg naar het noorden. Deze vaarweg naar het noorden was nodig geworden omdat de Middelzee door dichtslibbing verloren was gegaan.
In 1295 vond in Sneek een grote stadsbrand plaats, waarbij een deel van de stad verloren ging. Sneek verkreeg vanaf de 13e eeuw diverse stadsrechten, die in 1456 officieel werden vastgelegd. Sneek werd daarmee een van de Friese elf steden. Dit was tevens het begin van een bloeiperiode als handelsstad die tot circa 1550 zou duren. In 1492 werd met de aanleg van een stadsgracht en stadsmuur begonnen. Vanaf die tijd was Sneek de enige ommuurde stad van Friesland. Van de oude Vestingwerken van Sneek resteren thans nog de Waterpoort en het Bolwerk.