Kart Challenge – Teamuitdaging vol Creativiteit en Samenwerking
Bij de Kart Challenge draait alles om samenwerken, bouwen en creëren. In kleine teams gaan deelnemers aan de slag met hout, bouten en schroeven om de meest indrukwekkende karts te fabriceren. Deze activiteit combineert techniek met teambuilding en zorgt voor een energieke en verbindende ervaring.
Wat kunt u verwachten tijdens de Kart Challenge?
Teams strijden om de titel voor de beste, mooiste of meest originele kart. De ontwerpen variëren van snelle racewagens tot originele bedrijfswagens, volledig opgebouwd door het team zelf. Deze praktische opdracht vraagt niet alleen technisch inzicht, maar stimuleert ook samenwerking, creativiteit, doorzettingsvermogen en teamspirit.
Tijdens het proces versterken collega’s de onderlinge band en laten zij zich van hun beste kant zien. De Kart Challenge is daarmee een krachtige en dynamische teambuildingsactiviteit waarbij inzet en teamkracht centraal staan.
Geschikt voor binnen en buiten
De Kart Challenge kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd, waardoor het flexibel inzetbaar is en geschikt voor diverse locaties en weersomstandigheden.
Organisatie & locatie
Deze activiteit wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Geen geschikte locatie beschikbaar? Wij helpen u graag met het vinden van een passende locatie in de buurt. Vraag gerust een offerte op maat aan.
Meer lezen
Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
De Heeren van Soetermeer is gevestigd in het karakteristieke geboortehuis van keurslager Piet van den Berg. Op 11-jarige leeftijd slachten Piet in het koetshuis van de grote binnen zijn eerste koe. Tegenwoordig is ‘het vlees van Piet’ een begrip binnen de Horeca en springt het M.R.IJ. (Maas Rijn & IJssel) eruit door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Dit mooie M.R.IJ.-vlees en nog vele andere nauw geselecteerde vleessoorten kan je terugvinden op de kaart van De Heeren van Soetermeer.
Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.
De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.