Kart Challenge Lunch in Volendam

 

Kart Challenge – Teamuitdaging vol Creativiteit en Samenwerking

Bij de Kart Challenge draait alles om samenwerken, bouwen en creëren. In kleine teams gaan deelnemers aan de slag met hout, bouten en schroeven om de meest indrukwekkende karts te fabriceren. Deze activiteit combineert techniek met teambuilding en zorgt voor een energieke en verbindende ervaring.

 

Wat kunt u verwachten tijdens de Kart Challenge?

Teams strijden om de titel voor de beste, mooiste of meest originele kart. De ontwerpen variëren van snelle racewagens tot originele bedrijfswagens, volledig opgebouwd door het team zelf. Deze praktische opdracht vraagt niet alleen technisch inzicht, maar stimuleert ook samenwerking, creativiteit, doorzettingsvermogen en teamspirit.

Tijdens het proces versterken collegas de onderlinge band en laten zij zich van hun beste kant zien. De Kart Challenge is daarmee een krachtige en dynamische teambuildingsactiviteit waarbij inzet en teamkracht centraal staan.

 

Geschikt voor binnen en buiten

De Kart Challenge kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd, waardoor het flexibel inzetbaar is en geschikt voor diverse locaties en weersomstandigheden.

 

 

 

 

 

Organisatie & locatie

Deze activiteit wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Geen geschikte locatie beschikbaar? Wij helpen u graag met het vinden van een passende locatie in de buurt. Vraag gerust een offerte op maat aan.

 

Meer lezen

Kart Challenge Lunch

Prijs op aanvraag

Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 228 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Volendam

Volendam is een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.Volendam heette oorspronkelijk Vollendam. Oorspronkelijk kwam hier de E of IJe, waaraan de plaats Edam lag, in de Zuiderzee. In 1357 groeven de Edammers een kortere verbinding tussen het Purmermeer en de Zuiderzee. Daarna werd voor de oude haven van Edam een dam aangelegd en de oude haven werd dichtgemaakt; vandaar Vollendam. Al snel vestigden zich hier boeren en vissers.

Tegenwoordig is Volendam een plaats met zo'n 21.000 inwoners. De toeristen komen van heinde en ver op zoek naar lang vergeten klederdracht en vissersboten. Daarnaast vinden ze ook souvenirwinkeltjes aan de haven en een boot die hen naar Marken kan brengen. En een bevolking die zich qua gebruiken en modebeeld onderscheidt van de rest van Nederland middels onder andere een kenmerkend dialect, het Volendams. Daarnaast is Volendam historisch gezien altijd een zeer rooms-katholiek dorp geweest in een verder veelal protestantse omgeving. In vroeger tijden was het dorp bekend omdat het het hoogste aantal Nederlandse missionarissen en priesterroepingen per vierkante kilometer kende. Door de secularisatie en ontkerkelijking loopt echter ook in Volendam het kerkbezoek terug. In de laatste jaren kwam echter wel een revival, zo berichtte De Groene Amsterdammer over de oplevende Maria-devotie rond de kapel van het beeld Onze Lieve Vrouw van het Water van de Rooms Katholieke Hille Kok.

Volendam
Delen
Ook dit uitje doen