Kart Challenge – Teamuitdaging vol Creativiteit en Samenwerking
Bij de Kart Challenge draait alles om samenwerken, bouwen en creëren. In kleine teams gaan deelnemers aan de slag met hout, bouten en schroeven om de meest indrukwekkende karts te fabriceren. Deze activiteit combineert techniek met teambuilding en zorgt voor een energieke en verbindende ervaring.
Wat kunt u verwachten tijdens de Kart Challenge?
Teams strijden om de titel voor de beste, mooiste of meest originele kart. De ontwerpen variëren van snelle racewagens tot originele bedrijfswagens, volledig opgebouwd door het team zelf. Deze praktische opdracht vraagt niet alleen technisch inzicht, maar stimuleert ook samenwerking, creativiteit, doorzettingsvermogen en teamspirit.
Tijdens het proces versterken collega’s de onderlinge band en laten zij zich van hun beste kant zien. De Kart Challenge is daarmee een krachtige en dynamische teambuildingsactiviteit waarbij inzet en teamkracht centraal staan.
Geschikt voor binnen en buiten
De Kart Challenge kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd, waardoor het flexibel inzetbaar is en geschikt voor diverse locaties en weersomstandigheden.
Organisatie & locatie
Deze activiteit wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Geen geschikte locatie beschikbaar? Wij helpen u graag met het vinden van een passende locatie in de buurt. Vraag gerust een offerte op maat aan.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Alles gemaakt met de beste verse producten en veel liefde.
Vlissingen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen aan de noordzijde van de monding van de Westerschelde op Walcheren. De stad Vlissingen telt ongeveer 33.000 inwoners. De gelijknamige gemeente heeft 44.580 inwoners en een oppervlakte van 344,98 km², waarvan 310,84 km² water.
Bij de gemeente Vlissingen horen de plaatsen Oost-Souburg, West-Souburg en Ritthem, al mogen Oost- en West Souburg tot wijken van Vlissingen gerekend worden. De gemeenten Middelburg en Vlissingen vormen samen een agglomeratie van bijna 93.000 inwoners.
Tijdens de Tachtigjarige Oorlog was de stad in Spaanse handen, Vlissingen was op 6 april 1572 de tweede stad na Den Briel die zich van de Spanjaarden bevrijdde. In tegenstelling tot Den Briel werd Vlissingen niet door de geuzen maar door haar eigen inwoners bevrijd. Vlissingen is onder Napoleon, voordat hij heel Nederland inlijfde, ook een tijd in Franse handen geweest en ook nog eens in Engelse handen.