Kart Challenge – Teamuitdaging vol Creativiteit en Samenwerking
Bij de Kart Challenge draait alles om samenwerken, bouwen en creëren. In kleine teams gaan deelnemers aan de slag met hout, bouten en schroeven om de meest indrukwekkende karts te fabriceren. Deze activiteit combineert techniek met teambuilding en zorgt voor een energieke en verbindende ervaring.
Wat kunt u verwachten tijdens de Kart Challenge?
Teams strijden om de titel voor de beste, mooiste of meest originele kart. De ontwerpen variëren van snelle racewagens tot originele bedrijfswagens, volledig opgebouwd door het team zelf. Deze praktische opdracht vraagt niet alleen technisch inzicht, maar stimuleert ook samenwerking, creativiteit, doorzettingsvermogen en teamspirit.
Tijdens het proces versterken collega’s de onderlinge band en laten zij zich van hun beste kant zien. De Kart Challenge is daarmee een krachtige en dynamische teambuildingsactiviteit waarbij inzet en teamkracht centraal staan.
Geschikt voor binnen en buiten
De Kart Challenge kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd, waardoor het flexibel inzetbaar is en geschikt voor diverse locaties en weersomstandigheden.
Organisatie & locatie
Deze activiteit wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Geen geschikte locatie beschikbaar? Wij helpen u graag met het vinden van een passende locatie in de buurt. Vraag gerust een offerte op maat aan.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Kom gezellig eten bij het Schnitzelparadies. Zulke lekkere schnitzel heb je nog eerder gehad!
Roermond is een stad in de Nederlandse provincie Limburg. Roermond ligt aan de samenvloeiing van de Roer in de Maas. De stad heeft een rijk verleden: zij was in de late middeleeuwen een hanzestad, en een van de vier hoofdsteden van het oude Hertogdom Gelre, tweede in omvang en grootste qua handel. Hoewel de naam doet vermoeden dat zij naar de monding van de Roer verwijst, is dat niet zo. Het tweede woorddeel komt mogelijk van monte ("landschappelijke verhoging"), een hoogte die wellicht versterkt was. Anderen leiden het terug op het Keltisch-Germaanse monde, wat "brug" betekende. De rivier de Roer is genoemd naar Rura, een oude Keltisch-Germaanse godin die met water in verband werd gebracht. De naam Roermond zou dan "brug van Rura" kunnen betekenen. Ga mee naar één van de mooiste plaatsen van het zuiden en geniet van een heerlijk uitje.