Jachtseizoen - Kindereditie in Mechelen

Het jachtseizoen is geopend!

Lukt het jullie om 2 uur lang uit handen te blijven van jullie achtervolgers, net als op TV? 
Speel met je vriendjes en je familie dit spannende kat- en muisspel: hoe blijf je van de radar van de achtervolgers? 
 

Wat staat je te wachten tijdens het Jachtseizoen?
Per post krijgen jullie de uitleg en alle benodigdheden toegestuurd om het spel te spelen. Nadat jullie teams hebben gemaakt en alles hebben doorgenomen kan de jacht beginnen! Per boeven- en politie team logt één deelnemer in op de TB Events app. De voortvluchtigen krijgen een voorsprong en beginnen met het bezoeken van de icons op de kaart. De achtervolgers moeten eerst een puzzel ontcijferen voordat ze op pad kunnen. Dit geeft de voortvluchtigen de kans om te verdwijnen van de radar. Maar let op! De boeven mogen zich niet verstoppen in gebouwen, niet 2 keer dezelfde route lopen en de omgeving niet verlaten. Alles wordt gps getrackt! 

 
Moge de beste winnen….. Let the games begin!
Wat heb je nodig als je op de vlucht bent? Eten, slaapplaats, pinnen en social media zijn zomaar een greep uit de locatie icons die de teams bezoeken. Op deze locaties verschijnt er een kennisvraag en een foto opdracht, bijvoorbeeld: "maak een groepsfoto waarbij jullie aan het overnachten zijn". Na het voltooien van beide opdrachten ontvangen de teams letters. Deze maken deel uit van de te ontcijferen pick up locatie. Zijn de voortvluchtigen op tijd op deze locatie, dan zal deze criminele bende voor altijd van de radar verdwijnen! Door middel van locatie meldingen als de boeven zijn gesignaleerd en live posities gaan de achtervolgers achter de voortvluchtigen aan. Het doel is om ze op heterdaad te betrappen! Door logisch nadenken, informatie in te winnen en slimmer te zijn dan je tegenstander kun je de teams te pakken krijgen! Lukt het de voortvluchtigen om uit handen van de achtervolgers te blijven? Deze super gave city game wordt op maat gemaakt in het stadscentrum of in jouw eigen buurt. 
 

Deze citygame is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. 
 

Let op! Per team moet er 1 telefoon worden voorzien van internet. Tijdens het spel kan er niet gewisseld worden van rol als voortvluchtige of achtervolgers team.

 

Materialen:

 • Inlogcode stad Jachtseizoen
 • Stappenplan Jachtseizoen
 • Handboek Jachtseizoen Teams
 • Antwoordenformulier Teams
 • Antwoordenformulier voor ouders/verzorgers
 • Certificaat voor de kinderen
 • Oranje t- shirt voor 1 iemand uit het voortvluchtige team
Meer lezen

Jachtseizoen - Kindereditie


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Inclusief reserveringskosten
Materialen

Mechelen

Een bedrijfsuitje in Mechelen? Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Mechelen is een Belgische stad in de provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het zuiden van deze Vlaamse provincie. Deze stad van de Maneblussers kent een authentieke historische stadskern waarin er een redelijk groot aantal katholieke bouwwerken staan. Behalve kerken zul je in Mechelen ook een redelijk groot aantal musea aantreffen. Mechelen telt een ruim aantal aan monumenten en is een unieke stad om een stadstocht of evenement te organiseren. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een relatief kleine stad waarbij het centrum compact genoeg is om je er een dag te kunnen vermaken. Mechelen is een boeiende, gezellige, bourgondische en kindvriendelijke stad, met een rijk verleden. De vele mogelijkheden in deze stad bied u een dag vol plezier. Een personeelsfeest, familiefeest of een vrijgezellendag is ideaal om in deze stad te vieren.  

Mechelen

Reviews

9,5
Patricia Raeven

We hebben zaterdag ontzettend veel plezier hebben gehad met "jachtseizoen ". Een echte aanrader om deze activiteit te organiseren voor een kinderfeestje!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

15-06-2024

Jachtseizoen - Kindereditie  (Eigen locatie)

01-06-2024

Jachtseizoen - Kindereditie  (Eigen locatie)

27-04-2024

Jachtseizoen - Kindereditie  (Eigen locatie)

14-10-2023

Jachtseizoen - Kindereditie  (Eigen locatie)

21-09-2023

Jachtseizoen - Kindereditie  (Eigen locatie)

07-09-2023

Jachtseizoen - Kindereditie  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen