Goochel Workshop Lunch bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Leer goochelen in een handomdraai tijdens dit magische groepsuitje



Niets is wat het lijkt. Of wat het zou moeten zijn. Tijdens dit originele en magische groepsuitje leer je in een handomdraai een aantal tegendraadse, verrassende trucs van een meester goochelaar. Voortaan verbaas je vrienden en collega’s en voor je het weet heb je een nieuwe roeping gevonden: gangmaker!



Tijdens de workshop zullen creativiteit, presentatie en teambuilding de rode draad vormen in een korte reis door de wereld van magie en illusie. Je transformeert tot een ware entertainer, waarbij de manier waarop je een truc uitvoert veel belangrijker blijkt dan de truc zelf. ‘The sleight of hands’, vakjargon voor vingervlugheid, kun je oefenen. Maar de presentatie - de afleiding van je toeschouwer – is de ware kunst. Deze fijne kneepjes van het goochelvak ga je tijdens deze workshop leren.



Wat staat je te wachten tijdens de goochelworkshop?

De goochelworkshop begint natuurlijk met een warm onthaal en zal ingeleid worden met een korte magische openingsact. Na de introductie gaan jij en je team zelf aan de slag met dagelijkse voorwerpen die je uitgereikt zal krijgen. Onder professionele begeleiding van de goochelaar leer je alle aspecten om een truc tot in de finesse te beheersen.



Aan het eind van de goochelworkshop bezit je geheime kennis en vaardigheden. Kennis die eigenlijk alleen bestemd is voor de goochelwereld. Doe er je voordeel mee! In de kroeg, op feestjes; mogelijkheden genoeg om de verbazing en lachers op je hand te krijgen. Aan het einde van de Goochel Workshop zal er nog flink nagepraat worden. There’s magic in the air.



Deze workshop is inclusief een lunch.

 

Meer lezen

Goochel Workshop Lunch


Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 229 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Delen
Ook dit uitje doen