Fort Boyard Lunch in Oirschot

Een uitdagend en sportief uitje!

Ben jij van alle markten thuis? Het je tactisch inzicht en ben je lichamelijk fit? Dan zijn de Fort Boyard opdrachten een uitdaging voor jou. Fort Boyard is uitermate geschikt als groepsuitje, bedrijfsuitje of familiefeest.

Wat staat je te wachten tijdens het Fort Boyard Diner?

Slepen jullie de felbegeerde Ford Boyard beker in de wacht? Als team gaan jullie de strijd aan tegen de andere teams. Meeslepende outdoor opdrachten moeten goed en binnen de tijd opgelost worden. Wie verzameld tijdens het spel richting de finale de meeste sleutels? Dit zal bepalen welk team een voorsprong krijgt in het spannende eindspel. Zet de sleutels strategisch in, verzamel de meeste gouden munten en win als team de unieke Fort Boyard beker! Een prijs die niet mag ontbreken in een prijzenkast.

Voor of na het spel genieten jullie van een heerlijke lunch.

Let op: Locatie van de activiteit en diner is niet hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie.

Meer lezen

Fort Boyard Lunch


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Oirschot

Hoewel er al sinds de prehistorie bewoning is geweest op het grondgebied van het huidige Oirschot, zijn schriftelijke documenten pas relatief laat aanwezig. Op dat ogenblik was Oirschot, vanuit een Frankische nederzetting, al uitgegroeid tot een plaats van regionale betekenis. Zo is er sprake van de heilige Odulfus, die omstreeks 805 pastoor van Oirschot was. Er is sprake van documenten die gewag maken van de verering van Odulfus te Oirschot zo vroeg als 1150 en 1270. Dit zijn echter jongere kopieën van oudere documenten, die mogelijk op vervalsingen berusten. Archeologische vondsten bevestigen overigens bewoning tijdens de 8e en 9e eeuw in de omgeving van de Mariakerk. Ook was er zeker al vanaf het begin van de 13e eeuw een kapittel van elf kanunniken. Vanuit de parochie van Oirschot zijn de parochiekerken gesticht van Oostelbeers, Middelbeers, Vessem en Wintelre. Enige invloed van de Abdij van Echternach en de Abdij van Sint-Truiden zal er wel geweest zijn, maar dit betrof slechts enkele boerderijen.

Oirschot
Delen
Ook dit uitje doen