Een super leuke middag met een enthousiaste Andy!
De Verraders Outdoor (eigen locatie)
Beleef het spannende en tactische outdoor spel vol bedrog, strategie en verraad. Een uitdagend uitje voor bedrijfsuitjes, familiedagen en vriendengroepen.
Wat kun je verwachten tijdens De Verraders Outdoor?
Nieuw in ons aanbod: De Verraders Outdoor, waarin jij en je groep strijden om de grote zilverschat. Samen met je team ga je op pad om de buit binnen te halen, maar pas op: er schuilen verraders tussen jullie die heimelijk hun eigen plan nastreven.
Na een heldere speluitleg worden teams gevormd en start de strijd. Tijdens verschillende uitdagende outdoor opdrachten bepalen jullie welk team het meeste recht heeft op de zilverschat. Tegelijkertijd proberen de verraders de groep te misleiden, medespelers uit te schakelen en de macht naar zich toe te trekken.
Aan jullie de taak om deze saboteurs tijdig te ontmaskeren en via de Raad na elk spel te elimineren. Wie houdt stand, wie gaat ten onder? Een spannend, interactief en tactisch teamuitje vol verrassingen!
Let op: Dit spel is geschikt voor diverse groepsgroottes en kan op eigen locatie of door ons geregeld worden.
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Het einde van de 18e eeuw bracht grote veranderingen met zich mee voor Tongeren. De Nederlanden werden ingelijfd door Frankrijk en op bestuurlijk vlak werd de stad onderdeel van het departement Beneden-Maas. Voor het eerst in 1000 jaar was Tongeren niet meer verbonden met Luik. In 1815 werd de stad onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en in 1830 werd Tongeren uiteindelijk een Belgische stad. Bij de splitsing van Limburg in 1839 werd Tongeren de hoofdplaats van een gerechtelijk en bestuurlijk arrondissement.
Tongeren telt enkele musea, waarvan het Provinciaal Gallo-Romeins Museum wellicht het bekendste is. Reeds in 1851 stichtte het Geschied- en Oudheidkundig Genootschap van Tongeren een museum. De collectie bestond toen uit stukken die dateerden uit verschillende periodes. In 1951 verhuisde het museum naar zijn huidige locatie. Door het toenemende succes waren uitbreidingen nodig in 1958, 1970, 1992 en 2006
De andere Tongerse musea zijn kleiner van opzet. Het Begijnhofmuseum Beghina bevindt zich een begijnenwoning uit 1660. Naast de vaste tentoonstelling over de geschiedenis van het Sint-Catharinabegijnhof worden er ook thematentoonstellingen georganiseerd. De Moerenpoort, een middeleeuwse stadspoort uit 1379, herbergt het wapenmuseum. Binnenin de poort bevinden zich drie kamers waar de bezoekers meer kunnen leren over het militaire verleden van Tongeren. Vanaf het platform bovenop de toren heeft men een panoramisch zicht over de stad, het begijnhof en het natuurgebied De Kevie. In de voormalige kapittelzaal van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek bevindt zich de schatkamer. De collectie van de schatkamer bestaat uit religieuze kunstvoorwerpen die dateren van de 6e tot de 19e eeuw.
Tongeren leent zich uitstekend voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Zowel unieke stadsspellen als leuke outdoor activiteiten zijn zeer geschikt om in Tongeren te doen. Op zoek naar een uniek uitje? Zie het overzicht van uitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familiedagen.