De Verraders Outdoor Lunch in Sint-Truiden

 

 

De Verraders Outdoor (eigen locatie)

Beleef het spannende en tactische outdoor spel vol bedrog, strategie en verraad. Een uitdagend uitje voor bedrijfsuitjes, familiedagen en vriendengroepen.

 

Wat kun je verwachten tijdens De Verraders Outdoor?

Nieuw in ons aanbod: De Verraders Outdoor, waarin jij en je groep strijden om de grote zilverschat. Samen met je team ga je op pad om de buit binnen te halen, maar pas op: er schuilen verraders tussen jullie die heimelijk hun eigen plan nastreven.

Na een heldere speluitleg worden teams gevormd en start de strijd. Tijdens verschillende uitdagende outdoor opdrachten bepalen jullie welk team het meeste recht heeft op de zilverschat. Tegelijkertijd proberen de verraders de groep te misleiden, medespelers uit te schakelen en de macht naar zich toe te trekken.

Aan jullie de taak om deze saboteurs tijdig te ontmaskeren en via de Raad na elk spel te elimineren. Wie houdt stand, wie gaat ten onder? Een spannend, interactief en tactisch teamuitje vol verrassingen!

 

Let op: Dit spel is geschikt voor diverse groepsgroottes en kan op eigen locatie of door ons geregeld worden.

 

Meer lezen

De Verraders Outdoor Lunch


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 228 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Materialen
Prijs voor winnende team

Sint-Truiden

Sint-Truiden telt tweebezienswaardgheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan: het belfort op de Grote Markt en het Sint-Agnesbegijnhof. Het Belfort van Sint-Truiden is een historische belforttoren, die oorspronkelijk deel uit maakte van de lakenhal. Tegenwoordig is het belfort onderdeel van het stadhuis van Sint-Truiden, dat in de 18e eeuw om de lakenhal heen gebouwd werd. Het onderste deel van het belfort dateert uit de 13e eeuw, de rest uit 1608. In 2005 werd het belfort van Sint-Truiden op de werelderfgoedlijst van de UNESCO geplaatst als onderdeel van de groepsinschrijving van 56 belforten in België en Frankrijk.
De hallen uit 1366 vormen thans een deel van de benedenverdieping van het stadhuis, waarvan de gevels in 1754-55 vernieuwd werden door de Luikse architect Etienne Fayen. De 18e-eeuwse vertrekken op de verdieping zijn rijk gedecoreerd met stucwerk. De reliëfs in de vestibule van 1788 zijn gesigneerd door André Vivroux uit Luik. De allegorieën op de schoorsteenmantel van de raadzaal-trouwzaal zijn olieverfschilderingen van de Maastrichts-Luikse schilder Jean-Baptiste Coclers. Op de kroonlijst staan de wapens afgebeeld van de elf historische ambachten van Sint-Truiden. Samen met veel andere bezienswaardigheden in het centrum maakt Sint-Truiden uitermate geschikt voor een uniek uitje!
Sint-Truiden

Reviews

10
Debby

Een super leuke middag met een enthousiaste Andy!

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen