De Tjoen van Toen bij De Waterman Werkendamin Werkendam

De Tjoen van Toen is een hilarisch avondprogramma waarbij jullie in teams de muzikale strijd aangaan met de collega's.

Wat staat je te wachten?

We ontvangen jouw groep uiteraard eerst met een lekker drankje. Dan splitsen we het gezelschap op in teams. Als teams strijden jullie om de hoogste score.

De quiz bestaat uit verschillende ronden. Jullie kennis van muziek - in de breedste zin van het woord - zal worden getest. Hollandse hits, 70's en 80's discoklassiekers, filmhits en bekende televisietunes komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van het ontcijferen van vertaalde songteksten tot het raden van muziekfragmenten, maar ook wanneer de muziek stopt (zo goed mogelijk) verder zingen.... 

Een DJ draait de hele avond de beste 70's, 80's en 90’s en hits van nu en zorgt ervoor dat de dansvloer na afloop van het programma volop benut zal worden

Honger naar meer

Zo’n middag of avond je brein kraken maakt hongerig. Daarom gaan jullie na afloop of vooraf aan aan tafel voor een heerlijk diner.

Dit spel is ook in het Engels te spelen en op eigen locatie (exclusief diner)

 

Meer lezen

De Tjoen van Toen


Vanaf 25 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Diner
Inclusief reiskosten
Materialen
De Waterman Werkendam in Werkendam

De Waterman Werkendam in Werkendam

Met het terras wat gebouwd is op palen heeft u een fantastisch uitzicht over de haven van Werkendam wat gelegen is aan de rand van het Nationale Park de Brabantse Biesbosch.

Binnen biedt restaurant "de Waterman " plaats aan 140 a la carte gasten en kunnen er feesten of partijen worden gegeven varieerend tot 275 personen.
Het interieur van het restaurant straalt een nautische sfeer uit met als eyecatcher de bar die authentiek als oude vissersbotter is nagebouwd.

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.

Werkendam
Delen
Ook dit uitje doen