Après Ski Winter Games – Winterse Teambuilding op Eigen Locatie vol Sneeuwpret en Samenwerking
Beleef samen met collega’s, vrienden of familie de ultieme combinatie van winterse actie en après-ski sfeer! Tijdens de Après Ski Winter Games draait het niet alleen om competitie, maar vooral om plezier, samenwerking en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Deze activiteit is ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familiedag.
Wat kunt u verwachten tijdens de Après Ski Winter Games?
Na een kort ontvangst en speluitleg worden de teams gevormd. Vervolgens begint het toernooi met afwisselende opdrachten waarin uithoudingsvermogen, denkvermogen, humor en samenwerking op de proef worden gesteld. Denk aan behendigheidsspellen waarbij coördinatie cruciaal is, kennisrondes in winters thema, en fysieke uitdagingen die vragen om doorzetten én samenwerken. En natuurlijk ontbreekt de feestelijke sfeer niet: de après-ski setting zorgt voor warmte, muziek en gezelligheid.
Of u nu binnen of buiten speelt – afhankelijk van locatie en weer – deze games zorgen gegarandeerd voor actie, hilariteit en teamgeest. Het winnende team gaat niet alleen met de eer, maar ook met een toepasselijke prijs naar huis.
Waarom kiezen voor de Après Ski Winter Games?
Praktisch & flexibel
Geen eigen locatie? Geen probleem. Wij denken graag met u mee en kunnen een geschikte locatie voor u regelen. Bovendien ontvangt u bij grote én kleinere gezelschappen altijd een offerte op maat.
Tip: boek een taxi naar huis!
Durft u het aan om samen de winterse strijd aan te gaan? Boek nu de Après Ski Winter Games en beleef een actief én feestelijk uitje vol energie en plezier.
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
In 'De Eburoon' is echt iedereen welkom en kan je er altijd terecht voor een lekkere maaltijd, goeie frisse pint of een gezellige babbel. Iedereen is er bevriend en er hangt echte een familiale sfeer. Tot binnenkort!
Het einde van de 18e eeuw bracht grote veranderingen met zich mee voor Tongeren. De Nederlanden werden ingelijfd door Frankrijk en op bestuurlijk vlak werd de stad onderdeel van het departement Beneden-Maas. Voor het eerst in 1000 jaar was Tongeren niet meer verbonden met Luik. In 1815 werd de stad onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en in 1830 werd Tongeren uiteindelijk een Belgische stad. Bij de splitsing van Limburg in 1839 werd Tongeren de hoofdplaats van een gerechtelijk en bestuurlijk arrondissement.
Tongeren telt enkele musea, waarvan het Provinciaal Gallo-Romeins Museum wellicht het bekendste is. Reeds in 1851 stichtte het Geschied- en Oudheidkundig Genootschap van Tongeren een museum. De collectie bestond toen uit stukken die dateerden uit verschillende periodes. In 1951 verhuisde het museum naar zijn huidige locatie. Door het toenemende succes waren uitbreidingen nodig in 1958, 1970, 1992 en 2006
De andere Tongerse musea zijn kleiner van opzet. Het Begijnhofmuseum Beghina bevindt zich een begijnenwoning uit 1660. Naast de vaste tentoonstelling over de geschiedenis van het Sint-Catharinabegijnhof worden er ook thematentoonstellingen georganiseerd. De Moerenpoort, een middeleeuwse stadspoort uit 1379, herbergt het wapenmuseum. Binnenin de poort bevinden zich drie kamers waar de bezoekers meer kunnen leren over het militaire verleden van Tongeren. Vanaf het platform bovenop de toren heeft men een panoramisch zicht over de stad, het begijnhof en het natuurgebied De Kevie. In de voormalige kapittelzaal van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek bevindt zich de schatkamer. De collectie van de schatkamer bestaat uit religieuze kunstvoorwerpen die dateren van de 6e tot de 19e eeuw.
Tongeren leent zich uitstekend voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Zowel unieke stadsspellen als leuke outdoor activiteiten zijn zeer geschikt om in Tongeren te doen. Op zoek naar een uniek uitje? Zie het overzicht van uitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familiedagen.