Après Ski Winter Games – Winterse Teambuilding op Eigen Locatie vol Sneeuwpret en Samenwerking
Beleef samen met collega’s, vrienden of familie de ultieme combinatie van winterse actie en après-ski sfeer! Tijdens de Après Ski Winter Games draait het niet alleen om competitie, maar vooral om plezier, samenwerking en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Deze activiteit is ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familiedag.
Wat kunt u verwachten tijdens de Après Ski Winter Games?
Na een kort ontvangst en speluitleg worden de teams gevormd. Vervolgens begint het toernooi met afwisselende opdrachten waarin uithoudingsvermogen, denkvermogen, humor en samenwerking op de proef worden gesteld. Denk aan behendigheidsspellen waarbij coördinatie cruciaal is, kennisrondes in winters thema, en fysieke uitdagingen die vragen om doorzetten én samenwerken. En natuurlijk ontbreekt de feestelijke sfeer niet: de après-ski setting zorgt voor warmte, muziek en gezelligheid.
Of u nu binnen of buiten speelt – afhankelijk van locatie en weer – deze games zorgen gegarandeerd voor actie, hilariteit en teamgeest. Het winnende team gaat niet alleen met de eer, maar ook met een toepasselijke prijs naar huis.
Waarom kiezen voor de Après Ski Winter Games?
Praktisch & flexibel
Geen eigen locatie? Geen probleem. Wij denken graag met u mee en kunnen een geschikte locatie voor u regelen. Bovendien ontvangt u bij grote én kleinere gezelschappen altijd een offerte op maat.
Tip: boek een taxi naar huis!
Durft u het aan om samen de winterse strijd aan te gaan? Boek nu de Après Ski Winter Games en beleef een actief én feestelijk uitje vol energie en plezier.
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Het ontstaan van Lier staat volgens de overlevering in nauw verband met de figuur van de heilige Gummarus van Lier, eertijds grootgrondbezitter en veldheer uit de 8e eeuw, later patroonheilige van de stad. De oorsprong van de stad wordt verbonden aan de bidplaats op Nivesdunc (ter hoogte van de huidige Sint-Pieterskapel, ca. 1225, het oudste bewaarde gebouw in de Lierse binnenstad). Na de dood van Gummarus zou daar een dorp gegroeid zijn. Logisch is dat de vroegere en eerste bewoning zich wellicht situeerde op de droger gelegen hoogten ten zuiden en ten noorden van een overwegend laaggelegen vochtig gebied. In de 9e eeuw zouden deze oude kernen verlaten worden ten voordele van een nieuwe die dichter bij de samenvloeiing van de Neten lag en dus economisch veel interessanter was. Transport over water bood een aantal voordelen tegenover transport over land.
Latere ontwikkelingen maken van Lier een stad voor handelaren, wat ook nu nog duidelijk in het stadsbeeld is te merken. In een 11e-eeuws handschrift vindt men een vermelding van een kapittel van Kanunniken, verbonden aan de hoofdkerk die op dat moment nog aan de Heilige Johannes was toegewijd. De definitieve opbloei van de Gummarus-verering in de 11e en 12e eeuw zou de latere naamsverandering verklaren. De begraafplaats van de Heilige Gummarus in de Sint-Pieterskapel als bedevaartplaats én de aanwezigheid van het kapittel hadden een positieve invloed op de groei van de Lierse agglomeratie. Het ontstaan van stichtingen en kloosters is trouwens een opmerkelijk fenomeen in gebieden waar het bevolkingsaantal stijgt en ook Lier trekt vanaf de 13e eeuw kloosterorden aan...