Après Ski Winter Games – Winterse Teambuilding op Eigen Locatie vol Sneeuwpret en Samenwerking
Beleef samen met collega’s, vrienden of familie de ultieme combinatie van winterse actie en après-ski sfeer! Tijdens de Après Ski Winter Games draait het niet alleen om competitie, maar vooral om plezier, samenwerking en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Deze activiteit is ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familiedag.
Wat kunt u verwachten tijdens de Après Ski Winter Games?
Na een kort ontvangst en speluitleg worden de teams gevormd. Vervolgens begint het toernooi met afwisselende opdrachten waarin uithoudingsvermogen, denkvermogen, humor en samenwerking op de proef worden gesteld. Denk aan behendigheidsspellen waarbij coördinatie cruciaal is, kennisrondes in winters thema, en fysieke uitdagingen die vragen om doorzetten én samenwerken. En natuurlijk ontbreekt de feestelijke sfeer niet: de après-ski setting zorgt voor warmte, muziek en gezelligheid.
Of u nu binnen of buiten speelt – afhankelijk van locatie en weer – deze games zorgen gegarandeerd voor actie, hilariteit en teamgeest. Het winnende team gaat niet alleen met de eer, maar ook met een toepasselijke prijs naar huis.
Waarom kiezen voor de Après Ski Winter Games?
Praktisch & flexibel
Geen eigen locatie? Geen probleem. Wij denken graag met u mee en kunnen een geschikte locatie voor u regelen. Bovendien ontvangt u bij grote én kleinere gezelschappen altijd een offerte op maat.
Tip: boek een taxi naar huis!
Durft u het aan om samen de winterse strijd aan te gaan? Boek nu de Après Ski Winter Games en beleef een actief én feestelijk uitje vol energie en plezier.
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.