Wat staat jullie te wachten?
Na een welkomstdrankje barst de strijd los en beginnen jullie aan een spannende battle. Jullie gaan verschillende Minigames spelen waarbij jullie vaardigheden, behendigheid, kennis en inschattingsvermogen flink op de proef worden gesteld. Niet alleen gaat het erom dat je de Minigames goed weet uit te voeren maar ook is het de bedoeling om dit zo snel mogelijk te doen! Uiteraard hoort bij deze spannende activiteit ook een speelmeester die alle minigames voor jullie in goede banen zal leiden en hier gepast commentaar zal geven.
Natuurlijk is het niet zo dat de verliezende spelers afvallen zoals in het tv-programma, Via een puntentelling houden we bij wie de minigames het beste weten te volbrengen en komen we er achter wie zichzelf een echte alleskunner mag noemen. Wie lukt het om bij alle minigames niet als laatste te eindigen?
Aansluitend of vooraf kunt u genieten van een heerlijk diner!
Uiteraard zijn er ook mogelijkheden met een lunch. Vraag vrijblijvend een offerte aan!
|
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
| Ongeveer 3 uur | |
|
In 229 plaatsen mogelijk
|
|
| Inclusief diner | |
| Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.