Citygame de Verrader (zonder horeca) (eigen locatie) in Lier

Citygame de Verrader

Het nieuwste uitje van 2021!
Een razend spannend uitje in de stad!

City game de Verrader is een van onze nieuwe stadsspellen.

Duik in dit meeslepende avontuur vol leugens, manipulatie en verraad en ontdek samen met jouw team de omgeving.

Jullie zijn echter niet allemaal gelijk aan elkaar. Er begeeft zich een verrader in jullie midden!

De Verrader bevat alles om jullie groepsuitje of teambuilding tot een enorm succes te maken.
Als team ga je op pad in een stad naar keuze.

Het doel is simpel, verzamel met jouw teamleden zoveel mogelijk zilverstukken door missies uit te voeren.

Los door goed samen te werken uitdagende opdrachten en ingewikkelde vraagstukken op.

Maar zijn jullie bestand tegen manipulatie en verraad? Weet jij op tijd door de leugens heen te prikken van één van je eigen teamleden?


Wat staat je te wachten tijdens het Verrader spel?


Uiteraard starten we met een uitgebreide uitleg van onze enthousiaste begeleider. Hierdoor leer je alle ins en outs kennen van het spel. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie.

Het wordt een bittere en heroïsche strijd. Wie gaat er op het einde van het spel met de zilverstukken naar huis? Ga de strijd aan tussen goed en kwaad en ontmasker De Verrader!

Meer lezen

Citygame de Verrader (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Lier

Het ontstaan van Lier staat volgens de overlevering in nauw verband met de figuur van de heilige Gummarus van Lier, eertijds grootgrondbezitter en veldheer uit de 8e eeuw, later patroonheilige van de stad. De oorsprong van de stad wordt verbonden aan de bidplaats op Nivesdunc (ter hoogte van de huidige Sint-Pieterskapel, ca. 1225, het oudste bewaarde gebouw in de Lierse binnenstad). Na de dood van Gummarus zou daar een dorp gegroeid zijn. Logisch is dat de vroegere en eerste bewoning zich wellicht situeerde op de droger gelegen hoogten ten zuiden en ten noorden van een overwegend laaggelegen vochtig gebied. In de 9e eeuw zouden deze oude kernen verlaten worden ten voordele van een nieuwe die dichter bij de samenvloeiing van de Neten lag en dus economisch veel interessanter was. Transport over water bood een aantal voordelen tegenover transport over land.

Latere ontwikkelingen maken van Lier een stad voor handelaren, wat ook nu nog duidelijk in het stadsbeeld is te merken. In een 11e-eeuws handschrift vindt men een vermelding van een kapittel van Kanunniken, verbonden aan de hoofdkerk die op dat moment nog aan de Heilige Johannes was toegewijd. De definitieve opbloei van de Gummarus-verering in de 11e en 12e eeuw zou de latere naamsverandering verklaren. De begraafplaats van de Heilige Gummarus in de Sint-Pieterskapel als bedevaartplaats én de aanwezigheid van het kapittel hadden een positieve invloed op de groei van de Lierse agglomeratie. Het ontstaan van stichtingen en kloosters is trouwens een opmerkelijk fenomeen in gebieden waar het bevolkingsaantal stijgt en ook Lier trekt vanaf de 13e eeuw kloosterorden aan...

Reviews

9,5
Wouter Marynissen

We hebben deze activiteit gedaan als teambuilding met de collega's. Het is een absolute aanrader als je iets leuks en nieuws wilt doen en ondertussen kennis wilt maken met de stad. Ook een pluim voor de spelbegeleiding. Dit was een meerwaarde voor het spel.

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen