Citygame de Verrader (zonder horeca) (eigen locatie) in Lichtenvoorde

Citygame de Verrader

Het nieuwste uitje van 2021!
Een razend spannend uitje in de stad!

City game de Verrader is een van onze nieuwe stadsspellen.

Duik in dit meeslepende avontuur vol leugens, manipulatie en verraad en ontdek samen met jouw team de omgeving.

Jullie zijn echter niet allemaal gelijk aan elkaar. Er begeeft zich een verrader in jullie midden!

De Verrader bevat alles om jullie groepsuitje of teambuilding tot een enorm succes te maken.
Als team ga je op pad in een stad naar keuze.

Het doel is simpel, verzamel met jouw teamleden zoveel mogelijk zilverstukken door missies uit te voeren.

Los door goed samen te werken uitdagende opdrachten en ingewikkelde vraagstukken op.

Maar zijn jullie bestand tegen manipulatie en verraad? Weet jij op tijd door de leugens heen te prikken van één van je eigen teamleden?


Wat staat je te wachten tijdens het Verrader spel?


Uiteraard starten we met een uitgebreide uitleg van onze enthousiaste begeleider. Hierdoor leer je alle ins en outs kennen van het spel. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie.

Het wordt een bittere en heroïsche strijd. Wie gaat er op het einde van het spel met de zilverstukken naar huis? Ga de strijd aan tussen goed en kwaad en ontmasker De Verrader!

Meer lezen

Citygame de Verrader (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Lichtenvoorde

Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60  zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.

Lichtenvoorde

Reviews

9,5
Wouter Marynissen

We hebben deze activiteit gedaan als teambuilding met de collega's. Het is een absolute aanrader als je iets leuks en nieuws wilt doen en ondertussen kennis wilt maken met de stad. Ook een pluim voor de spelbegeleiding. Dit was een meerwaarde voor het spel.

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen