Citygame De Slimste Mens (zonder horeca) (eigen locatie) in Mechelen

Voor je verder leest: weet je het zeker?
 
Citygame De Slimste Mens kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat. Voor je het weet blijkt bijvoorbeeld die niet al te montere blonde baliedame beter uit de strijd te komen dan jij en wie serveert er dan voortaan de koffie?
Het Slimste Team is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen.
 
Wat staat je te wachten tijdens Citygame De Slimste Mens?
Jouw gezelschap wordt ontvangen door onze begeleiding. Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt. Let the games begin…
Aan de hand van een plattegrond en gewapend met je mobiele telefoon gaan de teams de stad in. Vooraf wordt de strategie bepaald, want wie als eerste elke categorie binnen heeft is het Slimste team. Door middel van vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen. Ja/nee-vragen, multiple choice, schattingsvragen en natuurlijk rondes waarbij het snelste team de slimste is: wie geeft als eerste het juiste antwoord pakt de punten?
 
Uiteraard steken we het stadsspel zo breed mogelijk in, met algemene kennis over de desbetreffende stad alleen ga je het zeker niet redden. Geschiedenis- en aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen, sport- en ontspanningsvragen en hoeveel weet je eigenlijk van kunst en literatuur. Het Slimste Team zal zegevieren!
 
Citygame de Slimste Mens is in diverse steden in Nederland en België te doen (ook in het Engels). Het spel kan naar wens op bijna iedere locatie uitgezet worden.
 
Het programma van Citygame De Slimste Mens duurt ongeveer 3 uur.
 
 
Meer lezen

Citygame De Slimste Mens (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Mechelen

Een bedrijfsuitje in Mechelen? Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Mechelen is een Belgische stad in de provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het zuiden van deze Vlaamse provincie. Deze stad van de Maneblussers kent een authentieke historische stadskern waarin er een redelijk groot aantal katholieke bouwwerken staan. Behalve kerken zul je in Mechelen ook een redelijk groot aantal musea aantreffen. Mechelen telt een ruim aantal aan monumenten en is een unieke stad om een stadstocht of evenement te organiseren. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een relatief kleine stad waarbij het centrum compact genoeg is om je er een dag te kunnen vermaken. Mechelen is een boeiende, gezellige, bourgondische en kindvriendelijke stad, met een rijk verleden. De vele mogelijkheden in deze stad bied u een dag vol plezier. Een personeelsfeest, familiefeest of een vrijgezellendag is ideaal om in deze stad te vieren.  

Mechelen
Delen
Ook dit uitje doen