Leuk voor iedereen, jong en oud!
Casino Party Dinner – Een Feestelijke Combinatie van Casino en Diner
Beleef een onvergetelijke avond vol spanning en gezelligheid met het Casino Party Dinner. Deze unieke combinatie van een sfeervolle casinobeleving en een culinair diner brengt de magie van Las Vegas rechtstreeks naar uw locatie. Perfect voor bedrijfsuitjes, vriendengroepen of bijzondere gelegenheden waar plezier en interactie centraal staan.
Wat kunt u verwachten tijdens het Casino Party Dinner?
De avond begint met een heerlijk diner, gevolgd door een uitgebreide speluitleg van de populaire casinospellen Poker, Blackjack en Roulette. Alle deelnemers ontvangen een fictieve inzet om het spel te spelen – de spanning is voelbaar, maar het risico blijft beperkt tot plezier en uitdaging.
Tijdens het spel ontdekken deelnemers of het geluk aan hun zijde staat of dat ze hun tactiek moeten aanpassen. Fiches kunnen worden bijgekocht, waarbij het verloop nauwkeurig wordt geregistreerd. Aan het einde van de avond wordt de sterspeler met de grootste winst uitgeroepen tot Miljonair van de Dag.
Kenmerken van het Casino Party Dinner:
Maak uw volgende evenement bijzonder met het Casino Party Dinner, waar culinair genot en spannende casinospellen samenkomen voor een avond vol entertainment en teambuilding.
Wat is inbegrepen bij dit casinospel op locatie?
Praktische informatie
Laat u meevoeren naar de wereld van glitter, spanning en plezier. Boek vandaag nog de Las Vegas Casino Avond voor een onvergetelijke avond vol entertainment en teambuilding.
Meer lezen
|
Vanaf 30 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
| Ongeveer 3 uur | |
|
In 222 plaatsen mogelijk
|
|
| Inclusief diner | |
| Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Leuk voor iedereen, jong en oud!
Casino Party dinner is een ontzettend leuk uitje voor een personeelsfeest. Er word door TB events een super leuke locatie gekozen en de casino spellen worden geleid door enthousiaste mensen, die de sfeer er goed inbrengen. Wij hebben een top avond gehad.
Gisteren een super gezellige avond gehad in Leuven. Poker - Roulette en Blackjack.... Een ideale activiteit voor collega's van verschillende leeftijden.