Beat the Box! Lunch bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Beat the Box! – Het Ultieme Teambuildingsuitje

Samenwerken is de sleutel tot succes bij Beat the Box! Dit supergave teambuildingsuitje daagt teams uit om op een leuke en ontspannen manier samen te werken onder tijdsdruk. Terwijl opzwepende muziek klinkt, strijden de teams om de eerste code te kraken en hun box te openen.

Wat kun je verwachten tijdens Beat the Box?
Na ontvangst volgt een uitgebreide uitleg over het spel en worden de teams samengesteld. Vervolgens begint de uitdaging: binnen één uur probeert jouw team via raadsels, puzzels, codes en cryptogrammen de laatste box te openen. Stap voor stap ontgrendel je meerdere kisten met sloten en probeer je als eerste de ultieme code te kraken.

Waarom kiezen voor Beat the Box?

  • Intensieve samenwerking en communicatie
  • Uitdagende en diverse puzzels
  • Perfect voor bedrijfsuitjes, teamdagen en vrijgezellenfeesten
  • Flexibel te spelen met kleine en grotere groepen (vraag vrijblijvend een offerte aan)

 

Meer lezen

Beat the Box! Lunch


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 228 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

8,5
Mariska Theunissen

Leuke activiteit. Afwisselend, niet te makkelijk!

Je bent een uur echt bezig.

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen