Alles was super geregeld!
Archery Tag – Boek nu het meest originele en actieve teamuitje
Ben je op zoek naar een origineel groepsuitje met actie, spanning en teamwork? Kies dan voor Archery Tag – een sportieve activiteit waarbij je het opneemt tegen andere teams in een dynamisch boogschietspel. Ideaal als teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als leuke en veilige groepsactiviteit vol adrenaline.
Wat is Archery Tag?
Archery Tag is een combinatie van boogschieten en trefbal. Je speelt met speciale bogen en pijlen met zachte foam-tops, zodat je elkaar veilig kunt raken. Met een masker op voor extra bescherming en strategische obstakels op het speelveld ontstaat er een intens en uitdagend spel. Perfect voor iedereen die houdt van actie, competitie en plezier.
Waarom kiezen voor Archery Tag?
Hoe verloopt een Archery Tag activiteit?
Voor wie is Archery Tag geschikt?
Deze sportieve groepsactiviteit is perfect voor:
Archery Tag binnen en buiten spelen – Wij regelen de locatie voor u
Archery Tag is een veelzijdige activiteit die zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Heeft u geen geschikte locatie? Geen zorgen, wij verzorgen een passende speelomgeving zodat uw uitje altijd doorgang kan vinden, ongeacht het weer of het seizoen.
Voor kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen maken wij een op maat gemaakte offerte, volledig afgestemd op uw wensen en groepsgrootte. Zo bent u verzekerd van een optimale ervaring, ongeacht de grootte van uw groep
Archery Tag kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.
Let op: Locatie van de activiteit en de lunch is niet hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.
Alles was super geregeld!
Begeleiding was top, voelde de groep goed aan! Leuke activiteit!