Dinerspel - Wie ontdekt de Verrader? Aan Tafel bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Dinerspel - Het lekkerste sabotagespel met mes en vork!
 
Het Wie ontdekt de Mol spel is voortaan ook als gezellige, smakelijke tafelvariant te spelen. In teamvorm ga je de strijd aan en vervul je opdrachten en los je raadsels en puzzels op om samen met je team punten te scoren. Ondertussen geniet je van een heerlijk diner. Maar blijf scherp: de mol stelt alles in het werk om jullie werk te dwarsbomen. Teambuilding en teamgeest stellen je in staat om de Mol uit de tent te lokken en uit te schakelen.
 
Maar wie staat er aan jouw kant?
 
Dinerspel  - Wat staat je te wachten tijdens Wie ontdekt de Mol aan tafel?
 
Het dinerspel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.
 
Vervolgens verdelen we de deelnemers in groepen en worden de mollen in het geniep benoemd.
 
Dan gaan jullie aan tafel. Onder het genot van een heerlijk diner speel je het
spel en graaft de mol zich in, om de zaak op een slinkse manier te ondermijnen. Goede antwoorden, juiste beslissingen en het goed inschatten van je collega's of vrienden zorgen voor een stijgende tafelscore. Daarnaast zijn er persoonlijke punten te verdienen. Er zijn namelijk drie momenten in het spel waarop je individueel mag raden wie de Mol is. Let tijdens het spel dus goed op verdacht of dubieus gedrag!


 
Aan het einde van het diner wordt het winnende team én de beste mol bekend gemaakt. Aansluitend is er een mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje in het restaurant. Ongetwijfeld dat de mollen hun verhaal willen doen over de sluwe streken die ze hebben uitgehaald, onder het toeziend oog van de gehele tafel.
 


 
Dit dinerspel Wie ontdekt de Mol aan tafel is te boeken in elke stad in België, Nederland en Duitsland (ook in het Engels of Frans ).
 

 

Meer lezen

Dinerspel - Wie ontdekt de Verrader? Aan Tafel


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 221 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Quizmaster
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

8
Lottie B

Spel werd duidelijk en geduldig uitgelegd. Veel ruimte voor eigen indeling qua volgorde eten en spellen.

9
Valerie

Grappig concept. Goed geamuseerd. We waren met 13 mensen aan een lange tafel, daardoor was het soms wel lastig om de opdrachten samen op te kunnen lossen (gezien het feit dat je veel op je telefoon /tablet moest uitvoeren). Verder super geslaagd!

7,5
Arien Jellema

Leuk spel, soms waren de opdrachten niet helemaal helder, maar wel een heel leuke avond gehad.

10
Mariëtte Burger

Het was een hele gezellige avond! Het spel is zeker een aanrader voor een gezellige avond met de collega’s!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

14-04-2024

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel Enschede

03-09-2019

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel  (Eigen locatie)

07-02-2018

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel Doetinchem

23-05-2017

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel Ede

23-05-2017

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel  (Eigen locatie)

03-05-2017

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel Dordrecht
Delen
Ook dit uitje doen